|
Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Farma Velikog brata!
Žučne svađe, pretnje, ogovaranja i golotinja su nešto što se od svakog rijaliti programa očekuje, ali produkcije „Farme” i „Velikog brata” kao i svake godine žude za seksom u kućama, pa su i ove godine odabrani akteri od kojih se to očekuje, sve u nameri da se postigne što veća gledanost.
Pošto će ove godine rijalitiji biti emitovani u isto vreme, pa se tako za „Farmu” već zna da počinje 19. marta, dok će „Veliki brat VIP” početi nekoliko dana kasnije, produkcije su se potrudile da obezbede što zanimljivije i živopisnije ljude sa javne scene, koji će, kako “Alo!” saznaje, za svoj angažman dobijati od 300 do 2.500 evra nedeljno.
 Učesnici "Velikog brata" | Foto: ALO!
Tako na imanje u Lisovićima u utorak uveče ulaze 22 javne ličnosti, od kojih najmanje honorare, 300 evra, imaju zvezda „Granda” Andrija Marković, Saška Karan, Miki Mećava, Seksi Sandra, Marjan Kamenović, maneken Filip Panajotović, reper Ša, Danijel Alibabić, radio-voditeljka Olivija Rogić, Vesna Rivas, misica Jovana Nikolić i Filip Mitrović, dok će Dule i Radojka Bogdanović zajedno zaraditi 400 evra. Malo veće honorare ugovorili su Era Ojdanić, koji će po nedelji dobijati 500 evra, a njegova koleginica Zorica Marković uzima 700. Među najplaćenijim učesnicima, od kojih se po svemu sudeći očekuje najveći šou, našli su se starleta Stanija Dobrojević i Goca Božinovska, koje su svoj ulazak naplatile 1.000 evra po sedmici, a istu sumu će dobiti Vesna Vukelić Vendi, koja će naknadno ući u šou da bi oživela sećanja sa najplaćenijim takmičarom, internet zvezdom Ekremom Jevrićem (2.500 evra nedeljno), čija je supruga Igbala u poslednjem trenutku promenila mišljenje i odlučila da ne ulazi u šou.
 Učesnici "Farme" | Foto: ALO!
S druge strane, produkcijska kuća „Emoušn” je odlučila da priušti drugačiju vrstu zabave, pa će tako, kako saznajemo, ove sezone „VIP Veliki brat” imati takmičare za koje se nadaju da će privući malo urbaniju publiku. Ovaj rijaliti i dalje skriva nekoliko najpoznatijih imena budućih stanovnika kuće u Košutnjaku. Ipak, „Alo!” je saznao imena nekoliko takmičara, među kojima će Soraja Vučelić uzeti najveći novac jer je ugovor potpisala na 2.000 evra, dok će 1.500 uzeti Ava Karabatić, Sanja Papić, Milić Vukašinović, Sejo Kalač i Ivana Stamenković Sindi. Među onima koji ulaze za 1.000 evra su se našli Jovana Švonja, Nevena Milićević, pevačica Darija Stanojević i glumac Branislav Petrušević. U „VIP Veliki brat” će najverovatnije ući oko 15 javnih ličnosti, ali se taj broj može povećati tokom šest nedelja boravka, koliko i traje ovaj rijaliti. Inače, imanje u Lisovićima se po izgledu neće razlikovati od predhodnih sezona, osim nekih detalja, dok je kuća Velikog Brata renovirana. Alo
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Stanija: Spremna sam da muzem krave
. Najatraktivnije učesnice „Farme“ Soraja i Seksi Sandra kažu da jedava čekaju da pomuzu Gospođu Ružu, kravu o kojoj će se brinuti narednih mesec dana boraveći na „Pinkovom“ imanju u selu Lisović. Ne želeći da potvrde svoje učešće u rialitiju jer im ugovor to ne dozvoljava, one ipak kažu da jedva čekaju da se oprobaju u domaćinskim poslovima.
 Stanija: Neću da se femkam, meni selo ne smrdi - Ne znam da obavljam seoske poslove, odrasla sam u stanu i nisam imala čak ni dvorište. Ipak, nisam od onih nafuranih riba kojima selo smrdi. Ne očekujem parfimisani ambijent, nego prirodu i zdrav život. Rado ću raditi sve što zatreba i koji god zadatak dobijem trudiću se da ga izvršim na najbolji način. Spreman sam da učim i radoznala sam da probam i da muzem krave, ukoliko ikada abudem išla na Farmu - kazala je Stanija.
Njena najveća konkurentkinja, bar po ženskim atributima, pevačica Seksi Sandra otkrila je da jedva čeka da nauči da mesi hleb, ručno pere veš i da proba mleko koje će sam pomusti.
 Očekivani učesnisi nove serije "Farma" - Ukoliko me pozovu, biće to veliki izazov za mene. Nisam od onih koje se gnušaju na spomen štale i domaćih životinja. Zanima me kakav je osećaj kad se muze krava i kakav je ukus sveže pomuzenog mleka. Bašta, vađenje vode iz bunara, ručno pranje veša - kaže Sandra.
 Vesna Vukelić - Vendi i osoba koja nju najbolje obožava - Ekrem JevrićBez cigareta i alkohola
Najveće promene u Lisovićima ove godine napravljene su po nalogu RRA, koja je propisala niz mera koje će morati da se poštuju na novoj „Farmi”. Od zamenika predsednika saveta Gorana Karadžića saznali smo da su oni svoje preporuke prosledili Željku Mitroviću. - Naša preporuka „Pinku” je da u „Farmi” ne sme da bude dozvoljeno pušenje i točenje alkohola. Ne sme biti vređanja po verskoj, rasnoj i nacionalnoj osnovi. Produkcija se složila sa svim preporukama, a živi prenos će se emitovati sa pet minuta kašnjenja - kaže Karadžić. [V. Đ. Đ.]
blic
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Daria Stanojević pred ulazak u Farmu: Nemam nikakvu taktiku! (Foto)

Daria Stanojević je u ekskluzivnom intervjuu za naš portal otkrila detalje pred sam ulazak u rijaliti "Farma" u kojem će učestvovati već od utorka, kada šou počinje sa emitovanjem.
Iako nije dugo na sceni, Daria je osvojila publiku svojim pesmama i izgledom, a koja očekivanja ima od rijalitija i misli li da će joj to promeniti život, saznali smo lično od mlade pevačice.
Kako je došlo do toga da učestvuješ u Farmi?
- Zvali su me iz produkcije na razgovor, izneli svoje uslove i obrazložili detalje oko svega. Uslovi su mi odgovarali pa sam pristala, nakon čega smo potpisali ugovor.

Misliš li da ćeš se dobro snaći?
- Mislim da ću se super snaći jer sam inače veliki avanturista i volim izazove, a ovo je za mene jedan veliki izazov.
Koliko ćes biti iskrena prema takmičarima i gledaocima?
- Ulazim na Farmu bez taktike, potpuno prirodna, i maksimalno ću se truditi da budem ono što jesam. Prijatelji često znaju da mi kažu da sam najbolja kada sam najopuštenija, tako da stvarno nemam nikakav plan pre ulaska.

Koliko daleko si spremna da ideš?
- Inače nisam konfliktna osoba. Takve situacije izbegavam i u privatnom životu, jer zaista ne volim da se svađam. Nisam problematična, ali nikad se ne zna. Biće nas puno tamo, a kako kažu - sto ljudi, sto ćudi. Ja ću se truditi da budem ono što jesam i izbegavaću konfliktne situacije, koliko to bude u mojoj moći. Balansiraću, jer zaista ne volim takve stvari.
Da li će ti učešće u rijalitiju pomoći u daljoj karijeri?
- Sigurno će mi puno pomoći. Nisam dugo na sceni, tako da mislim da će ovo doprineti da me ljudi bolje upoznaju. Posle Farme planiram da izbacim novu pesmu, pa, videćemo.
Daria nam je otkrila i da je veoma zauzeta ovih dana jer već u ponedeljak ulazi u karantin, s obzirom da emitovanje nove sezone popularnog rijaliti programa startuje u utorak, 19. marta, na televiziji Pink. Sve detalje moći ćete da pratite na našem portalu.
 svet+
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Farmeri na slobodi još dan, u karantinu od ponedeljka
I Bidža na "Farmi"
Farmerima je ostao još jedan dan za gledanje televizije, pričanje telefonom, izlaske i provod... U ponedeljak odlaze u karantin, iz kojeg će krenuti put Lisovića.
 Dobrivoje Budimirović Bidža (66) iz Svilajnca zameniće Raku Radovića, Marjana Rističevića... Kroz najpopularnije seosko imanje do sada su prošle mnoge VIP ličnosti, među kojima pevači, glumci, političari, književnici, voditelji, manekeni... Iako se nedeljama u medijima spekuliše ko će sve ući u trku za glavnu nagradu, „Blic” vam ekskluzivno otkriva imena 24 farmera koji će nas od utorka pa naredna tri meseca uveseljavati, nervirati, zasmejavati...
Političar koji će zameniti Marijana Rističevića i Raku Radovića je Dobrivoje Budimirović Bidža (66) iz Svilajnca. On je prošle nedelje snimio svoj profil na Televiziji Pink i sada pakuje kofere da s ostalima krene put Lisovića.
Pored njega, profil je snimila i Zorica Marković koja je do sada bila u svim rialiti-šou programima sličnog formata. Učestvovala je u „Dvoru”, „Velikom bratu”, i „Akademiji debelih”.
 Htela da peva Jovanki Broz, sad će farmerima - Nada Obrić
„Vip seljaci” koji će u utorak 19. marta preći prag kuće u Lisoviću, pored Zorice i Bidže su: Goca Božinovska, Nada Obrić, Milan Tarot, Marijan Kamenović, Pop sa radija TDI, Olivija Rogić, Darija Stanojević, Vesna Rivas, Filip Panajotović, Stefan Cvijović Cvija, reper Sha, Era Ojdanić, Stanija, Seksi Sandra, Zoran Jagodić Rule, Miki Mećava, Gordana Bjelica, Dule i Radojka, Ekrem Jevrić, Saška Karan i Tijana Vučetić.
Njih dvadesetčetvoro će se, u narednih 100 dana, boriti za nagradu od 50 000 evra. Za taj novac, moraće da sade luk, muzu krave, čiste štale, okopavaju... Rijaliti “Farma”, imaće jednu bitnu izmenu u odnosu na prethodne sezone.
Dok smo učesnike prve tri sezone često gledali kako na žurkama, pa i preko dana, posežu za flašom, ovoga puta točenje alkohola biće zabranjeno. Da li će farmeri stvarno živeti na sokovima i vodi, videćemo u utorak, kada bi nakon ulaska trebalo da bude održana žurka dobrodošlice.
 Zorica Marković
Pevačicu smo do sada već gledali u „Dvoru“, „Velikom bratu“ i „Akademiji debelih“.
 Goca Božinovska
Folk pevačica zameniće luksuznu vilu sa bazenom u kojoj živi u Surčinu seoskim imanjem
blic
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
SEKSI FARMA: Misica Jovana Nikolić u rijalitiju (FOTO)
Aktuelna druga pratilja "Mis Srbije" ulazi na farmu, pokušaće svojom lepotom da "pridobije" gledaoce i da osvoji vrednu nagradu od 50.000 evra. Možda joj se pridruži i sestra bliznakinja

LEPOTA ĆE POKORITI “FARMU”! Jedna od učesnica predstojećeg rijalitija “Farma” biće i misica Jovana Nikolić. Ova atraktivna Nišlijka pokušaće svojom lepotom i zanosnom linijom da podigne gledanost ovog šou-programa, koji će početi sa emitovanjem 19. marta na TV “Pink.
Da podsetimo, Jovana je učestvovala na finalnom takmičenju izbora za mis Srbije, gde je na kraju zauzela treće mesto, osvojivši titulu druge pratilje. Ima 25 godina, student je Visoke škole strukovnih studija, govori engleski jezik, a ima sestru bliznakinju Branislavu, pa će biti posebno zanimljivo ako joj se i ona u nekom trenutku pridruži u rijalitiju.
Jovana je ljubitelj tanga, koji igra u slobodno vreme. Osim čuvenog argentiskog plesa, njeni hobiji su i planinarenje, brzo hodanje, jahanje, kao i pecanje. Želela bi da otvori svoj vrtić, u kome će posebno razvijati sklonost dece ka plesu, a volela bi da se posveti i radu sa decom sa posebnim potrebama.
 Foto: Miss Srbije
Osim misice, na “Farmi” će se naći još 21 učesnik različitih zanimanja, od glumica, pop i folk pevača, zabavljača, pa do starleta. Inače, takmičare će na imanju u Lisoviću pratiti desetine kamera, a svakog dana će se nakon 20 sati prikazivati pregledi dešavanja u rijalitiju TV “Pink”.
Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke petkom, a nominacije za izbacivanje subotom.
Pobednik “Farme” osvojiće nagradu od 50.000 evra.
 telegraf
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Bidža i Pop ulaze na "Farmu"
Na imanje u Lisoviću u utorak će ući i političar Dobrivoje Budimirović Bidža, kao i Pop sa radija TDI

Farmerima je ostao još jedan dan za gledanje televizije, pričanje telefonom, izlaske i provod. U ponedeljak odlaze u karantin, iz kojeg će krenuti put Lisovića.
Kroz najpopularnije seosko imanje do sada su prošle mnoge VIP ličnosti, među kojima pevači, glumci, političari, književnici, voditelji, manekeni. Iako se nedeljama u medijima spekuliše ko će sve ući u trku za glavnu nagradu, “Blic” otkriva imena 24 farmera koji će nas od utorka pa naredna tri meseca uveseljavati, nervirati i zasmejavati.
Političar koji će zameniti Marijana Rističevića i Raku Radovića je Dobrivoje Budimirović Bidža (66) iz Svilajnca. On je prošle nedelje snimio svoj profil na Televiziji Pink i sada pakuje kofere da s ostalima krene put Lisovića.
Pored njega, profil je snimila i Zorica Marković koja je do sada bila u svim rialiti-šou programima sličnog formata. Učestvovala je u “Dvoru”, “Velikom bratu”, i “Akademiji debelih”.
“Vip seljaci” koji će u utorak 19. marta preći prag kuće u Lisoviću, pored Zorice i Bidže su: Goca Božinovska, Nada Obrić, Milan Tarot, Marijan Kamenović, Pop sa radija TDI, Olivija Rogić, Darija Stanojević, Vesna Rivas, Filip Panajotović, Stefan Cvijović Cvija, reper Sha, Era Ojdanić, Stanija, Seksi Sandra, Zoran Jagodić Rule, Miki Mećava, Gordana Bjelica, Dule i Radojka, Ekrem Jevrić, Saška Karan i Tijana Vučetić.
Njih dvadesetčetvoro će se, u narednih 100 dana, boriti za nagradu od 50.000 evra. Za taj novac, moraće da sade luk, muzu krave, čiste štale, okopavaju.
Rijaliti “Farma”, imaće jednu bitnu izmenu u odnosu na prethodne sezone.
Dok smo učesnike prve tri sezone često gledali kako na žurkama, pa i preko dana, posežu za flašom, ovoga puta točenje alkohola biće zabranjeno. Da li će farmeri stvarno živeti na sokovima i vodi, videćemo u utorak, kada bi nakon ulaska trebalo da bude održana žurka dobrodošlice. telegraf
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Jevrić stigao u Srbiju
Ekrem već drma po pivu
Učesnik „Farme“ doputovao u Beograd bez supruge Igbale, u karantinu u kom čeka odlazak u Lisović radi vežbe i uživa u piću
 Ekrem Jevrić, farma, pivo, pripreme

U karantinu. Ekrem Jevrić pre dva dana doputovao je u Srbiju zbog učešća u „Farmi“, koja počinje sutra. Čim je doleteo iz Njujorka, smešten je u karantin. I to sam. Njegova Igbala ostala je u Americi. Kao što je Kurir pisao, Ekrem na „Farmu“ ulazi bez žene. Ali Igbala nije sve prepustila slučaju. Poučena pređašnjim iskustvom, kada je njen Ekrem izgubio glavu za „Vendijem“, ona je nekoliko puta zvala produkciju Pinka i zahtevala „imena svih kurvi koje ulaze na ‘Farmu’“. S obzirom na to da su joj objasnili da takvih nema, a čvrsto joj obećali da Vesna Vukelić Vendi neće boraviti na imanju u Lisoviću, ostala je da mirno spava u Americi.
Ekipa Kurira posetila je Ekrema u karantinu. Pošto je bio omamljen od dugog puta, trebalo nam je dva sata da ga probudimo. Razbudio se uz dve flaše piva. - Nemam tremu jer ću da pobedim - rekao nam je Ekrem i obećao da će ovoga puta na „Farmi“ da bude vredniji i da će izvršavati sve poslove.
Ekrem je malo vežbao u dvorištu hotela. Brzo se vratio unutra i uhvatio za čašicu. Taj „sport“ mu mnogo bolje ide.
Kurir
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
"FARMA" POČINJE SUTRA: SPISAK BUDUĆIH UČESNIKA VEĆ JE POZNAT!
Starlete, pevačice, glumice, političari - svi su spremni za četvrtu sezonu dobro poznatog rijalitija.

Na televiziji "Pink" će 19. marta starovati četvrta sezona popularnoj realityja "Farma", a na imanje u Lisovićima će se useliti čak 24 VIP farmera. Javne ličnosti će na pomenutom imanju boraviti 100 dana i boriće se za glavnu nagradu koja iznosi 100.000 evra. Svi učesnici će u ponedeljak ući u karantin, a prema pisanju domaćih medija lista učesnika izgleda ovako:
Goca Božinovska, Nada Obrić, Milan Tarot, Marijan Kamenović, voditelj domaćeg radija Pop, Olivija Rogić, Darija Stanojević, Vesna Rivas, Filip Panajotović, Stefan Cvijović Cvija, reper Sha, Era Ojdanić, Stanija, Seksi Sandra, Zoran Jagodić Rule, Miki Mećava, Gordana Bjelica, Dule i Radojka, Ekrem Jevrić, Saška Karan, Zorica Marković, Dobrivoje Budimirović Bidža i Tijana Vučetić.
Čelnici "Pinka" pregovaraju i sa glumicom Rijaldom Kadrić, koja je poznata po ulozi Marije u "Žikinoj dinastiji", te da će priliku da se predstavi gledaocima dobiti i pevač Davor Marković. Katarina Žutić se takođe još uvek premišlja oko učešća. smedia
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Došlo doba da se rijaliti proba Bobina Marija iz Londona stiže na Farmu?!
Čelnici „ružičaste televizije“ pregovaraju s Rijaldom Kadrić o dolasku u Lisović nakon što je „Imoušn“ rezervisao Vladimira Petrovića za „Velikog brata“

Rijalda Kadrić 2012.
Ne može se bez „Žikine dinastije“. Nakon što je procurila vest da će u kuću „Velikog brata“ ući Vladimir Petrović, iliti Boba iz „Žikine dinastije“, čelnici Pinka su stupili u pregovore s njegovom devojkom s ekrana Marijom, odnosno Rijaldom Kadrić, saznaje Kurir.
- Rijalda živi u Londonu, ali to produkciji TV Pink nije predstavljalo problem da dođe do nje i kontaktira s njom povodom njenog učešća u „Farmi“. Glumica je zainteresovana da se posle toliko vremena vrati na televiziju, pa postoje velike šanse da će se to i dogoditi - otkriva izvor Kurira i napominje da će se, ako da svoj pristanak, Rijalda učesnicima „Farme“ verovatno pridružiti nekoliko dana kasnije.
Rijalda sada ima 50 godina. Devedesetih je napustila Srbiju i preselila se u Englesku. Bila je voditelj Glasa Amerike, a prema nezvaničnim informacijama, udata je za vlasnika nekoliko hotela.
„Farma“ na TV Pink počinje u utorak. Ekskluzivac „Siti rekordsa“ Davor Marković dobiće priliku da odmeri snagu s ostalim farmerima, dok se s glumicom Katarinom Žutić još pregovara.
(R. S.)
 Rijalda i Vladimir 1978.

Jadranka propustila šansu
Jadranka Barjaktarović propustila je šansu da bude jedna od učesnica „Farme“ jer je imala zakazane nastupe, koje nije želela da otkazuje. - Svi rijalitiji su mi zanimljivi i žao mi je što nisam mogla da prihvatim ponudu, ali moram da ispoštujem poslovne dogovore odranije - kaže Jadranka.
kurir
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
FARMA // Ostalo je još dva dana: Spisak budućih Farmera je poznat!
Starlete, pevačice, glumice, političari - svi su spremni za četvrtu sezonu Pinkovog realityja "Farma".

Ovo su Farmeri! Na televiziji Pink će 19. marta starovati četvrta sezona popularnoj realityja "Farma", a na imanje u Lisovićima će se useliti čak 24 VIP farmera. Javne ličnosti će na pomenutom imanju boraviti 100 dana i boriće se za glavnu nagradu koja iznosi 100.000 evra. Svi učesnici će u ponedeljak ući u karantin, a prema pisanju domaćih medija lista učesnika izgleda ovako: Goca Božinovska, Nada Obrić, Milan Tarot, Marijan Kamenović, Pop sa radija TDI, Olivija Rogić, Darija Stanojević, Vesna Rivas, Filip Panajotović, Stefan Cvijović Cvija, reper Sha, Era Ojdanić, Stanija, Seksi Sandra, Zoran Jagodić Rule, Miki Mećava, Gordana Bjelica, Dule i Radojka, Ekrem Jevrić, Saška Karan, Zorica Marković, Dobrivoje Budimirović Bidža i Tijana Vučetić. Današnji "Kurir" javlja da čelnici Pink pregovaraju i sa glumicom Rijaldom Kadrić, koja je poznata po ulozi Marije u "Žikinoj dinastiji", te da će priliku da se predstavi gledaocima dobiti i pevač Davor Marković. Katarina Žutić se takođe još uvek premišlja oko učešća.
Opera
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|