Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 18:29

Autoru Poruka
Nikita
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 15 Mar 2013, 00:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44

....da ce nas sneg zatrpati jo5

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 15 Mar 2013, 12:17
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Zanat izucio kod vidovite Dzemile :D
E bas me zanima....skeniraj i ovaj avatar kad ti nadodje.

Same zene se prijavljuju ccccc...djesu muski.

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 15 Mar 2013, 16:27
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

jevo i ja da se upisem ovde, a ti kada stignes reci sta ti se javlja

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 15 Mar 2013, 23:35
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

Nikita je napisao:
....da ce nas sneg zatrpati jo5

...sneg ve zatrpo..javilo se nakiti...
...meni se javila komsinica..te sam i ja ko sneg..zaTtrpo...
...sneg-brutalisha 1:1..moratjemo digramo produzetke...
...al dami nastavimo s' drustveno korisnim oplemenjivanjem zainteresovanih putem pipkanja avatara korisnika...
...nemo neko se zaebe pa dokaci misholovku na avatar dami prebie prste...
...ebatju ga ruzno i jos tju mu zazovem zlu sudbu..pretim i obetjavam!!! .. :P ...

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 15 Mar 2013, 23:37
Korisnikov avatar
...
...

MeGi je napisao:
AJ I mene
Opaa vidim imamo Sina vrutala Tarot na forumu [zenskismeh.gif]

...'nachi koe..kacam posho rukom ka njenom avataru..neki me stra' preplavio...
...sekundarno osetih dova persona posedue nekakve specialne super motji..a nastanak tih supermotji vezan je za jedan posve bizaran dogadjaj u njozinom detinjstvu...
...kadje megishka bila maleno detence..njena bakae pokusala dae nauci prostim radjama sabiranja...
...meti bakuta na astal dva zrna pasulja i rece joj..vidi dijete..imas dva zrna pasulja..ja ti dodam jos dva..kolkoe to..megi joj odgovori..mmm..toe klot pasulj..ja volim prebranac...
...baka je nezno kucnu po glavi i rece joj..razmisli dete drago..a megi tje u tom...bako bako..neko kuca..i pogleda ka vratima...
...sta tje baka..pomazie po glavi i rece joj..idem da ti skuvam pasulj..mora da poedes kadu pasulja i da postanes jaka ko bilder kad ti vetj inteligencia nie jaca strana...
...megi to cula i rece..ja sam bilde..dete bilde..i ostade taka motjnia od svih bildea zaedno...

...docnie porasla u lepuskasto devoice..totalno se transformisala..e sad..dalie trans imo nekakog udela u tome..nisam bas nesto siguran...
...megie bree korisnica potpuno nesputanog duha..akademskim obrazovanjem pokusalae da nadomesti vidljiv nedostatak intelekta koi joj u daljem zivotu i netje nesto biti od velike koristi...
...svoiu emotivnu nezrelost i asehualnost tj neprepoznavanje sebe kao sehualnog objekta..skriva iza lika radoznalog devojceta prepunog energie humoristickog oblika...
...a sad zbilja..totalno nevino detence..moralno ranjiva..plemenitog i u velikoj meri saosecajnog da ne kazem empatiskog srceta...
...svaka bie majka za snajku pozelela.. :P ..al ona jos uvek ceka belog konja na princu.. :P ...
...mozda tje i daga doceka..ako princu ne pukne kicma ili bar ako nie turio kosmodisk..ako nista..smandrljatje je neki lepuskasti mangup s laznim obetjanjima..na sta tje ona da padne..ko bubi kroz pocepane gatje.. viewtopic.php?f=204&t=3230&p=239637&sid=12ded1bd6f6fcbd2098a73c79248f26f#p239637 :P ...
...savet..svega ti..nemoi dase naljutis i da me napljues koekude.. :P ...
...a bakuti poruci..donosim kolenicu nek tura vodu za pasuljchitj.. :lol:

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 15 Mar 2013, 23:44
Korisnikov avatar
...
...

Molena je napisao:
Zanat izucio kod vidovite Dzemile :D
E bas me zanima....skeniraj i ovaj avatar kad ti nadodje.

Same zene se prijavljuju ccccc...djesu muski.

...evo mi nove mushterie...
...kotile se mnozile se...
...samo vi ajte..ne pravim pitanje el musko el zensko...
...dirkam ve avatare..novi propagadni slogan.. :P ...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 15 Mar 2013, 23:46
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

siN bRutaL je napisao:
MeGi je napisao:
AJ I mene
Opaa vidim imamo Sina vrutala Tarot na forumu [zenskismeh.gif]

...'nachi koe..kacam posho rukom ka njenom avataru..neki me stra' preplavio...
...sekundarno osetih dova persona posedue nekakve specialne super motji..a nastanak tih supermotji vezan je za jedan posve bizaran dogadjaj u njozinom detinjstvu...
...kadje megishka bila maleno detence..njena bakae pokusala dae nauci prostim radjama sabiranja...
...meti bakuta na astal dva zrna pasulja i rece joj..vidi dijete..imas dva zrna pasulja..ja ti dodam jos dva..kolkoe to..megi joj odgovori..mmm..toe klot pasulj..ja volim prebranac...
...baka je nezno kucnu po glavi i rece joj..razmisli dete drago..a megi tje u tom...bako bako..neko kuca..i pogleda ka vratima...
...sta tje baka..pomazie po glavi i rece joj..idem da ti skuvam pasulj..mora da poedes kadu pasulja i da postanes jaka ko bilder kad ti vetj inteligencia nie jaca strana...
...megi to cula i rece..ja sam bilde..dete bilde..i ostade taka motjnia od svih bildea zaedno...

...docnie porasla u lepuskasto devoice..totalno se transformisala..e sad..dalie trans imo nekakog udela u tome..nisam bas nesto siguran...
...megie bree korisnica potpuno nesputanog duha..akademskim obrazovanjem pokusalae da nadomesti vidljiv nedostatak intelekta koi joj u daljem zivotu i netje nesto biti od velike koristi...
...svoiu emotivnu nezrelost i asehualnost tj neprepoznavanje sebe kao sehualnog objekta..skriva iza lika radoznalog devojceta prepunog energie humoristickog oblika...
...a sad zbilja..totalno nevino detence..moralno ranjiva..plemenitog i u velikoj meri saosecajnog da ne kazem empatiskog srceta...
...svaka bie majka za snajku pozelela.. :P ..al ona jos uvek ceka belog konja na princu.. :P ...
...mozda tje i daga doceka..ako princu ne pukne kicma ili bar ako nie turio kosmodisk..ako nista..smandrljatje je neki lepuskasti mangup s laznim obetjanjima..na sta tje ona da padne..ko bubi kroz pocepane gatje.. viewtopic.php?f=204&t=3230&p=239637&sid=12ded1bd6f6fcbd2098a73c79248f26f#p239637 :P ...
...savet..svega ti..nemoi dase naljutis i da me napljues koekude.. :P ...
...a bakuti poruci..donosim kolenicu nek tura vodu za pasuljchitj.. :lol:

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif]

Super je.

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 15 Mar 2013, 23:47
Korisnikov avatar
...
...

*Twilight* je napisao:
jevo i ja da se upisem ovde, a ti kada stignes reci sta ti se javlja

...otju daco..ima te pogledam uzduz i popreko...
...dirkatju ti avatar dok mi ne nadodje.. :P ...

...lista cekanja za mesec mart tekutje godine...

...1. Iskra...
...2. vujkana...
...3. najgora...
...4. molena...
...5. Tw...

...lista vise nie podlozna izmenama..vetj sam naplatio u naturi,, :P ...

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 16 Mar 2013, 01:52
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

овде сви преко везу [cray.gif]

Vrh
Ivana
Post  Tema posta: Re: ...javlja mise...  |  Poslato: 16 Mar 2013, 14:47
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Mar 2013, 00:44

siN bRutaL je napisao:
Ivana je napisao:
Brutalni vidim da si nadaren [migg.gif]
ajde i mene [kez.gif] opisi [treptrep.gif]

...'nachi metjanjem ruke na tvoi avatar..ko da me strua udarila...
...vid pa stvarno me bie..negde imam kratak spoi..a uopste mi nie kratak.. :P ..vuche mi na masu...
...aj dosta o meni..satju malo o tebi..kolko mi prosvetljenje dopusti...

...kazue mise da si ti vlasnica svetle dushe..veseloh i nadasve radoznaloh duha..cvrstog karaktera u poedinim situaciama vrlo tvrdoglava...
...to znaju oni koi su ti lupali cvrge kace nesto ponovis..ili podashishash..izlomnishe jadni prste o tvou glavu..apropo tvrdoglavosti.. :P ...
...tvoja planeta je mars..zato si ratoborna..ali u koNJukciji(njiiihihihihhi) s venerom..cini te veoma strastvenom i nadasve zavodljovom jedinkom...
...tolko zavodljivom da mora da zmurim na levo oko dok mi se sve ovo javlja..stra'uem dame ne zavedesh na krivi put..posle mora daga ispravljam.. :P ...
...u budutjnosti..al ne tvojoj nego onoj iz podgorice..igaru sve neki cobani budale..tako date se to i ne tice..a fudbal uopsteno nie ti jaca strana..mada imas dobre noge..naglasak metjem odnosno stavljam..na gornji deo u predelu bataka.. :D ...
...ocekue te zanimljiv period na forumu pod uslovom damuse predas otvoreno..bez zadrske...
...savet..odbaci sve vrste inhibicia i prepusti se uzivanju...
...p.s. ako to resis da ucinis..obavezno mi posalji privatnu poruku dase nesto izdogovaramo.. :P ...

aaa to si bio ti osetila ja u cetvrtak vece neke zmarce svud po telu [namigusa.gif]

da se predam [mislim.gif] Slika pa [treptrep.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu