MeGi je napisao:
AJ I mene
Opaa vidim imamo Sina vrutala Tarot na forumu
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
...'nachi koe..kacam posho rukom ka njenom avataru..neki me stra' preplavio...
...sekundarno osetih dova persona posedue nekakve specialne super motji..a nastanak tih supermotji vezan je za jedan posve bizaran dogadjaj u njozinom detinjstvu...
...kadje megishka bila maleno detence..njena bakae pokusala dae nauci prostim radjama sabiranja...
...meti bakuta na astal dva zrna pasulja i rece joj..vidi dijete..imas dva zrna pasulja..ja ti dodam jos dva..kolkoe to..megi joj odgovori..mmm..toe klot pasulj..ja volim prebranac...
...baka je nezno kucnu po glavi i rece joj..razmisli dete drago..a megi tje u tom...bako bako..neko kuca..i pogleda ka vratima...
...sta tje baka..pomazie po glavi i rece joj..idem da ti skuvam pasulj..mora da poedes kadu pasulja i da postanes jaka ko bilder kad ti vetj inteligencia nie jaca strana...
...megi to cula i rece..ja sam bilde..dete bilde..i ostade taka motjnia od svih bildea zaedno...
...docnie porasla u lepuskasto devoice..totalno se transformisala..e sad..dalie trans imo nekakog udela u tome..nisam bas nesto siguran...
...megie bree korisnica potpuno nesputanog duha..akademskim obrazovanjem pokusalae da nadomesti vidljiv nedostatak intelekta koi joj u daljem zivotu i netje nesto biti od velike koristi...
...svoiu emotivnu nezrelost i asehualnost tj neprepoznavanje sebe kao sehualnog objekta..skriva iza lika radoznalog devojceta prepunog energie humoristickog oblika...
...a sad zbilja..totalno nevino detence..moralno ranjiva..plemenitog i u velikoj meri saosecajnog da ne kazem empatiskog srceta...
...svaka bie majka za snajku pozelela..

..al ona jos uvek ceka belog konja na princu..

...
...mozda tje i daga doceka..ako princu ne pukne kicma ili bar ako nie turio kosmodisk..ako nista..smandrljatje je neki lepuskasti mangup s laznim obetjanjima..na sta tje ona da padne..ko bubi kroz pocepane gatje..
viewtopic.php?f=204&t=3230&p=239637&sid=12ded1bd6f6fcbd2098a73c79248f26f#p239637 
...
...savet..svega ti..nemoi dase naljutis i da me napljues koekude..

...
...a bakuti poruci..donosim kolenicu nek tura vodu za pasuljchitj..