Autoru |
Poruka |
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
vuja kojic je napisao: seko, javljam ti se Ček bre, u gužvi sam, htjela sam prvo vidjet curke...baš su mi slatkice ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Nušo , ma nikakav problem kako se ja mogu ljutiti na nekoga koga ne poznajem sad učinila i više nikad ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
nuša je napisao: vuja kojic je napisao: seko, javljam ti se Ček bre, u gužvi sam, htjela sam prvo vidjet curke...baš su mi slatkice ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: seko, javljam ti se e sad bi trebala past jedna prava...al' sam na zadnjoj opomeni... brrrrr ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
eto,nas iz niže kaste ne žele ni upoznati cccccc.... to je gore nego podela na nacionalnoj osnovi
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Nušo , ma nikakav problem kako se ja mogu ljutiti na nekoga koga ne poznajem sad učinila i više nikad ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Nemoj srećice, otkud znaš možda ga upoznaš, al' bolje nemoj, opasan šarmer kvragu, samo me u nevolje stavlja. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: Iskra je napisao: Nušo , ma nikakav problem kako se ja mogu ljutiti na nekoga koga ne poznajem sad učinila i više nikad ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Nemoj srećice, otkud znaš možda ga upoznaš, al' bolje nemoj, opasan šarmer kvragu, samo me u nevolje stavlja. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) sl bolje nemoj.....to je pravi savet..... ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е вала Вујкане да више никада не проговоримо ако ћеш ми се на тај начин обраћати... немораш ми Никада слово откцати а нећу ни ја теби немој се секирати после годину дана писања сваки пут кад дођеш морам да ти напишем здраво а ти мени преко оне ствари одговориш и притом се смараш... годину дана се пишемо, годину дана из ноћи у ноћ си ми писао добро вече и лаку ноћ, сада је то одједном превелики терет...
не знам Вујкане шта се то од фебруара променило, ја нисам Хвала ти за сву подршку коју сам имала од тебе где чуо и нечуо... ето толико од мене и извини на јављању, верју ми неће ми се никада поновити
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nuša je napisao: Iskra je napisao: Nušo , ma nikakav problem kako se ja mogu ljutiti na nekoga koga ne poznajem sad učinila i više nikad ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Nemoj srećice, otkud znaš možda ga upoznaš, al' bolje nemoj, opasan šarmer kvragu, samo me u nevolje stavlja. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) teško da ćemo se upoznati.. nismo u istom gradu
|
|
|
|
|
|