Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
да ли читаш стрипове и ако је дда који ти је најомиљенији?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Zlobniiiiiiiiiiiiiiiiii..gde nestade
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Вучица je napisao: да ли читаш стрипове и ако је дда који ти је најомиљенији? Citao sam kao klinac Zagora, jedini neprevazidjeni strip po meni. Danas mi to ne bi bilo zanimljivo, osim iz nekih nostalgicnih razloga...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Julia je napisao: Zlobni je napisao: e da si ti ziva i zdrava ali to se drugo vrlo cesto desava i kod muskaraca i kod zena ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) ne zelim da verujem u to.. pre bih oprostila prevaru onako..fizicki..desilo se..jbg ali ovo drugo.. e tu je razlika izmedju muskaraca i zena, mi teze oprastamo preljubu
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Колики је квадрат над хипозтенузом ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Томиславе шалим се... сморише ме они тамо с фуЗбал, елем, који ти спорт ето редовно пратиш. е да, сад се сетих дојицу Томислава које знам су Др да ли ћеш и ти то убудућности имати?
Poslednji put menjao Вучица dana 15 Mar 2013, 00:36, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Вучица je napisao: Колики је квадрат над хипозтенузом ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zbiru kvadrata nad obe katete ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Вучица je napisao: Томиславе шалим се... сморише ме они тамо с фуЗбал, елем, који ти спорт ето редовно пратиш. Ja sam jedno vreme trenirao americki fudbal i to sam bas pratio jedno vreme sve dok jedan lik iz ekipe nije polomio nogu. Onda sam resio da prestanem jer bez onih stitnika u NFL-u koji nose profesionalni igraci ona igra je veaoma surova. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Zlobni je napisao: Julia je napisao: Zlobni je napisao: e da si ti ziva i zdrava ali to se drugo vrlo cesto desava i kod muskaraca i kod zena ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) ne zelim da verujem u to.. pre bih oprostila prevaru onako..fizicki..desilo se..jbg ali ovo drugo.. e tu je razlika izmedju muskaraca i zena, mi teze oprastamo preljubu Izvini..ali i ovo drugo je PRELJUBA..i to veca...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Znaci meni sad u toku seksa padne na pamet Jesica Alba jer sam gledao neki film sa njom skoro i to znaci da sam je prevario?
|
|
|
|
|
|