Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
el ti se javlja nesto..vezano za moj put u Australiju 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Iskra je napisao: jesam li ja bila na redu več ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ...tebra..imam te u vidu..skupljam snagu za megi..od nje ako mi ne pregori licna..nista nisam uradeo... ...lista cekanjae sledeCHa... ...1. megi... ...2. iskra... ...3. vujkana... ...4. najgora... ...p.s..listae podlozna izmenama zbog zato sto mi se tako otje..newpredvidivog sam duha te ga moram isposhtovati u svakome pogledu..  ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
siN bRutaL je napisao: Iskra je napisao: jesam li ja bila na redu več ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ...tebra..imam te u vidu..skupljam snagu za megi..od nje ako mi ne pregori licna..nista nisam uradeo... ...lista cekanjae sledeCHa... ...1. megi... ...2. iskra... ...3. vujkana... ...4. najgora... ...p.s..listae podlozna izmenama zbog zato sto mi se tako otje..newpredvidivog sam duha te ga moram isposhtovati u svakome pogledu..  ... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
siN bRutaL je napisao: ...p.s..listae podlozna izmenama zbog zato sto mi se tako otje..newpredvidivog sam duha te ga moram isposhtovati u svakome pogledu..  ... ...nije problem ni da budem poslednja ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Julia je napisao: el ti se javlja nesto..vezano za moj put u Australiju  ...ev tebetju duradim preko reda... ...ai pria mi da spushtjam ruku na tvoj avatar..nekoliko puta..mmmmm..  ... ...vid vako..nebi date razocharvam..al slab sam trenutno s kintom... ...ako otjes voditju te do malog mokrog luga... ...za zemlju kenguriu moratje da poprichekash dati se partner zvani kengur otvori za avionsku kartu i akoe potrebno garantno pismo za vizu... ...msm nisam uputjen u tu papirologiu..al bez obzira..samo ti njemu salji poruke tipa..voletju te do kraia zivota..ako ne i duze... ...totje ga ubediti date povede sa sobom..recimo u budvu na more kad bude dolazio u zemlju svoih predaka... ...medjutim..ne klonjuj duhom..australia nie daleko..to tie odma tu..vranitj..brdo..mala krsna..enter..i ode mail..  ...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
siN bRutaL je napisao: Julia je napisao: el ti se javlja nesto..vezano za moj put u Australiju  ...ev tebetju duradim preko reda... ...ai pria mi da spushtjam ruku na tvoj avatar..nekoliko puta..mmmmm..  ... ...vid vako..nebi date razocharvam..al slab sam trenutno s kintom... ...ako otjes voditju te do malog mokrog luga... ...za zemlju kenguriu moratje da poprichekash dati se partner zvani kengur otvori za avionsku kartu i akoe potrebno garantno pismo za vizu... ...msm nisam uputjen u tu papirologiu..al bez obzira..samo ti njemu salji poruke tipa..voletju te do kraia zivota..ako ne i duze... ...totje ga ubediti date povede sa sobom..recimo u budvu na more kad bude dolazio u zemlju svoih predaka... ...medjutim..ne klonjuj duhom..australia nie daleko..to tie odma tu..vranitj..brdo..mala krsna..enter..i ode mail..  ... ahhahahhahahahhahahahhaha  partner zvani kengur...jubim ja tebe za ovo..i dacu ti svaki dan da spustis rukuna avatar ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ух какаво је ово прескакање у реду м Обдарени мени ниси иЧ видо м ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nije mu se javilo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Brute ne zabusavaj odradi curma
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
 ...dase ne falim..al satju ovono neshto..svemse cini... ...cek da ne vidi ona sta pishem... ...a i hebes ovono a da se ne pofalishesh..  ...
|
|
|
|
|
|