Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Вучица je napisao: Zlobni je napisao: Вучица je napisao: Томиславе да ли ти знаш дефиницију Рауловог закона? Nikad cuo, prosvetli me molim te? ти си само Физичар ово је Физичка термодинамика ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) veruj mi polozio sam odavno i termodinamiku ali se Raulovog zakona ne secam...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Emanuella je napisao: ozenjen covjek ne gleda druge zene pravi domacin nisam ozenjen ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Zlobni je napisao: Julia je napisao: Kakve devojke volis (ne mislim na kres kombinaciju nego na tip devojke koja ti odgovara kompletno i u fizickom smislu i po karakteru) a sa kakvim devojkama nikad ne bi bio? Pa fizicki neka je samo u granicama normale, ne volim neke nabudzene lepotice - prosek, nista vise ne trazim. Ali zato psihicki treba da bude stabilna, znaci pre svega pametna, pa duhovita, zenstvena, i da se stalno smeje... ne bih bio sa napaljenim i uobrazenim fackalicama sa splavova, to bre ne zna sta hoce, niti ima ista u mozgu... sponzoruse i koristoljubive nikad. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 14 Mar 2013, 23:40, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Zlobni je napisao: Emanuella je napisao: ozenjen covjek ne gleda druge zene pravi domacin nisam ozenjen ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) oces da budes ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
MeGi je napisao: Da li si isao na takmicenja iz matematike?
Da li bi imao hrabrosti da otputujes na Mars? Nisam nikada isao na takmicenje iz matematike. Imao bih ako podju odredjene osobe sa mnom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Pesma koju narucujes (ili bi rado narucio) u kafani?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Gledas li tekmu?
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Томиславе срцко само за тебе, Раулов закон Притисак паре растварача изнад раствора мањије одпритиска паре чистог растварача на истој температури. или тако некако ако нисам заборавела ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Emanuella je napisao: Zlobni je napisao: Emanuella je napisao: ozenjen covjek ne gleda druge zene pravi domacin nisam ozenjen ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) oces da budes ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa naravno da hocu ali ne planiram da pravim porodicu dok ne sredim krov nad glavom, nemam nameru da zivim kao podstanar ili sa roditeljima ne daj Boze...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Julia je napisao: Pesma koju narucujes (ili bi rado narucio) u kafani? Ja nikad ne narucujem pesme na proslavama, i ne idem po kafanama ali kad bih i narucio neku narodnu to bi verovatno bila "Nocas mi srce pati" od Silvane ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|