Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
siN bRutaL je napisao: Emanuella je napisao: mort cu ti se oduzit u hotelu...ko prosli put ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...'nachi opet tju puknem kintu..a masturbiratju kutji kace vratim.. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ... od prilike ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
...cinNg...ubacila novčić... ...saću sačekam red ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
auuuuuuuu koliki red ajmo mi ko crnogorci da poredjamo patike da cekaju red a mi cemo da sjednemo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
MeGi je napisao: mene si preskocio bre ...nisam bree..ivana se priavila jos danas... ...cekai na red..nista preko reda..nista protekcia... ...e jedino dami munes nekih pedes' evritja patje vidimo nesto... ...mada tisi mi duzna mesecnu uplatu za net..jos od tala za neko tozla ovono..  ...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Emanuella je napisao: siN bRutaL je napisao: Emanuella je napisao: mort cu ti se oduzit u hotelu...ko prosli put ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...'nachi opet tju puknem kintu..a masturbiratju kutji kace vratim.. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ... od prilike ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ...ee onda tju odma dostanem kutji i dopalim nesto iz komsiluka..  ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
mhm jel isti dozivljaj
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahahah cuvam to zlato, da se digne jos cjena pa dobices 20 posto axaxa aj stojim i dalje u redu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Najgora je napisao: ...cinNg...ubacila novčić... ...saću sačekam red ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ...shjedi dete..i izui se obavezno..sto rece megi... ...naoruzai se strpljenjem..dok mi nadodje malo...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jesam li ja bila na redu več ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Emanuella je napisao: mhm jel isti dozivljaj ...pada vish i nie bas isti... ...jbg..prema tebi gajim..neko povrtje... ...kad sazri donosim ti dati se nadje..  ...
|
|
|
|
|
|