Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zlobni je napisao: MeGi je napisao: DRZIS CASOVE IZ FIZIKE I MATEMATIKE OMG ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) da bre, 500 dinara cas al' moz' se dogovorimo ti i ja ![[spite.gif] [spite.gif]](./images/smilies/spite.gif) Pa gdje si bio prijeee ,....cek izracunam...tri godine jaooooo ja placala 700 i muke mucila a mogao si mi ti to za dz objasniti , msm jesmo frendovi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Kakve devojke volis (ne mislim na kres kombinaciju nego na tip devojke koja ti odgovara kompletno i u fizickom smislu i po karakteru) a sa kakvim devojkama nikad ne bi bio?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zlobni je napisao: Вучица je napisao: Томиславе да ли ти знаш дефиницију Рауловог закона? Nikad cuo, prosvetli me molim te? ти си само Физичар ово је Физичка термодинамика ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
MeGi je napisao: Zlobni je napisao: MeGi je napisao: DRZIS CASOVE IZ FIZIKE I MATEMATIKE OMG ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) da bre, 500 dinara cas al' moz' se dogovorimo ti i ja ![[spite.gif] [spite.gif]](./images/smilies/spite.gif) Pa gdje si bio prijeee ,....cek izracunam...tri godine jaooooo ja placala 700 i muke mucila a mogao si mi ti to za dz objasniti , msm jesmo frendovi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa nisi ni pitala, pomogao bih ti naravno ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ozenjen covjek ne gleda druge zene pravi domacin
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li si isao na takmicenja iz matematike?
Da li bi imao hrabrosti da otputujes na Mars?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Emanuella je napisao: ozenjen covjek ne gleda druge zene pravi domacin pa valjda ih je nekad gledao..i svoju zenu je odabrao na osnovu necega eto moze svoju zenu da "opise"
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zlobni ti si ozenjen? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Томиславе зар и ти ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Julia je napisao: Kakve devojke volis (ne mislim na kres kombinaciju nego na tip devojke koja ti odgovara kompletno i u fizickom smislu i po karakteru) a sa kakvim devojkama nikad ne bi bio? Pa fizicki neka je samo u granicama normale, ne volim neke nabudzene lepotice - prosek, nista vise ne trazim. Ali zato psihicki treba da bude stabilna, znaci pre svega pametna, pa duhovita, zenstvena, i da se stalno smeje... ne bih bio sa napaljenim i uobrazenim fackalicama sa splavova, to bre ne zna sta hoce, niti ima ista u mozgu... sponzoruse i koristoljubive nikad.
|
|
|
|
|
|