Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
hmmm...
CIme se bavis?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Томиславе нечем те ударам, еве ти прво питањце, по коме си добио име? иначе дифно ти име ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Julia je napisao: hmmm...
CIme se bavis? Programiram PLC- ove za roborske ruke, crtam i dizajniram masine i delove, drzim privatne casove iz matematike i fizike...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
DRZIS CASOVE IZ FIZIKE I MATEMATIKE OMG ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Вучица je napisao: Томиславе нечем те ударам, еве ти прво питањце, по коме си добио име? иначе дифно ти име ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Ime dobio po bratu mog dede koji nije imao dece pa se sazalili na njega ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
MeGi je napisao: DRZIS CASOVE IZ FIZIKE I MATEMATIKE OMG ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) da bre, 500 dinara cas al' moz' se dogovorimo ti i ja ![[spite.gif] [spite.gif]](./images/smilies/spite.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Sta je tvoj zivotni moto (al ozbiljno)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Томиславе да ли ти знаш дефиницију Рауловог закона?
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Julia je napisao: Sta je tvoj zivotni moto (al ozbiljno) Imam ih mnogo, al' trenutno mi na pamet pada jedan: Radi onako kako ti mislis da je najbolje i ne dozvoli da drugi uticu na tvoje misljenje..
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Вучица je napisao: Томиславе да ли ти знаш дефиницију Рауловог закона? Nikad cuo, prosvetli me molim te?
|
|
|
|
|
|