Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
na koju Farmu??? jel to opet pocinje
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Iskra je napisao: Žex je napisao: Hej, sad motam kanale kad ono opet Lude Godine na Pinku Evo ga Boba... Današnji Boba.. Ljubi ga majka  pa dal je moguČe onaj Bobaaaaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jeste... Marija mu došla glave... Vidiš kako je iscrpljen Šalu na stranu. Rialda Kadrić (Marija) radila je kao voditeljka na VOA (Voice of America) i posle ne znam šta je bilo sa njom. Sećam se kada sam davno gledao VOA, a ona je vodila taj program. Na google-u nema ništa o njoj. Nijedna slika iz sadašnjeg vremena. Sećam se da je bila sede kose dok je radilla kao tv voditeljka
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Julia je napisao: na koju Farmu??? jel to opet pocinje Vid ove Koštunjice Počinje i Farma...u utorak a i Veliki brat...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Žex je napisao: Jeste... Marija mu došla glave... Vidiš kako je iscrpljen Šalu na stranu. Rialda Kadrić (Marija) radila je kao voditeljka na VOA (Voice of America) i posle ne znam šta je bilo sa njom. Sećam se kada sam davno gledao VOA, a ona je vodila taj program. Na google-u nema ništa o njoj. Nijedna slika iz sadašnjeg vremena. Sećam se da je bila sede kose dok je radilla kao tv voditeljka
U Americi je Rialda...udata,muž,djeca...skoro je bio neki članak...
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
e, hoće li biti što regionalnog tipa
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Ulazi na Farmu Boba...nećuuu.... ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) Ne ulazi... Odakle ti to ? Ulazi Stanija Dobrojević. Meni dovoljno ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Picard je napisao: e, hoće li biti što regionalnog tipa Veliki Brat je regionalan. Običan BB počinje u septembru i mislim da će vaš RTL organizovati ceo show Regionalan... Jea @mmm zdravo delijo
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
al su omatorili mačak veče i tebi ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mmm je napisao: vece..dobro dangubici.. naklon smekeru...
|
|
|
|
|
|