|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ovak,znam da su neki neupuceni,utuceni,mozda neraspolozeni,ali ipak pazite na pisanje koja doticu vjerske i nacionalne teme u negativnom kontekstu,jer nije ovo mjesto za to,i drugi put pririje nego sto nesto lupnete,razmislite dvaput,to se odnosi pogotovo u konkretnom slucaju na Megi i Nušu,a dakako,i na sve nas.Hvala lijepa!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ovak,znam da su neki neupuceni,utuceni,mozda neraspolozeni,ali ipak pazite na pisanje koja doticu vjerske i nacionalne teme u negativnom kontekstu,jer nije ovo mjesto za to,i drugi put pririje nego sto nesto lupnete,razmislite dvaput,to se odnosi pogotovo u konkretnom slucaju na Megi i Nušu,a dakako,i na sve nas.Hvala lijepa! Kad uputiš udarac, budi muško za podnijet posledice uzvrata, ne pijažaju mi se seljačin-fore.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Veče.. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
nuša je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ovak,znam da su neki neupuceni,utuceni,mozda neraspolozeni,ali ipak pazite na pisanje koja doticu vjerske i nacionalne teme u negativnom kontekstu,jer nije ovo mjesto za to,i drugi put pririje nego sto nesto lupnete,razmislite dvaput,to se odnosi pogotovo u konkretnom slucaju na Megi i Nušu,a dakako,i na sve nas.Hvala lijepa! Kad uputiš udarac, budi muško za podnijet posledice uzvrata, ne pijažaju mi se seljačin-fore. Kao prvo dalo bi se raspravljati o seljastvu,zar ne,drugo ja ti to govorim za tvoje dobro a ne sto sam ja kao povrijeden tvojim lupetanjem,nadalje isto reagiram i na rijeci poput,ustasa,cetnik,šiptar i sl. jer takvim rijecima nije mjesto na Net forumima,to ti ti pise u pravilima,a osim toga to je stvar i kucnog odgoja,e sad je na tebi koje ces odabrati....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
E.. Pitt sad kod nas pada sneg ko blesav ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nuša pozdravce ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hhahahah ovdje ga ima sigurno 10 cm i jos neumitno pada,pa strasno,a ja se mislio uskoro kupat na moru,,,,
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Bradpresto Pitt je napisao: nuša je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ovak,znam da su neki neupuceni,utuceni,mozda neraspolozeni,ali ipak pazite na pisanje koja doticu vjerske i nacionalne teme u negativnom kontekstu,jer nije ovo mjesto za to,i drugi put pririje nego sto nesto lupnete,razmislite dvaput,to se odnosi pogotovo u konkretnom slucaju na Megi i Nušu,a dakako,i na sve nas.Hvala lijepa! Kad uputiš udarac, budi muško za podnijet posledice uzvrata, ne pijažaju mi se seljačin-fore. Kao prvo dalo bi se raspravljati o seljastvu,zar ne,drugo ja ti to govorim za tvoje dobro a ne sto sam ja kao povrijeden tvojim lupetanjem,nadalje isto reagiram i na rijeci poput,ustasa,cetnik,šiptar i sl. jer takvim rijecima nije mjesto na Net forumima,to ti ti pise u pravilima,a osim toga to je stvar i kucnog odgoja,e sad je na tebi koje ces odabrati.... Kadi san ja napisala to o čem ti govoriš? Kakove veze ima tvoja rič burek sa buron? Zač se jidiš ako si balija, nije nužno da si i seljačina oli je to zbiljam jednako?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ajde nusa ne blamiraj se vise,,,zlato moje,uci se ponasanju,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 39 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|