Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena pozz pa znaš kako i u najvećoj krizi kafane rade ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
LaYa je napisao:
Casual,ne viri,ugriscu te za nos
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
ja mislim da će me u taj drveni kafić Emke odvesti brzo,bit ćemo u ćošku,,,bauahahhah
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Bradpresto Pitt je napisao: nuša je napisao: Žex je napisao: Dobro jutro drugari Kafana se zove ''Moja druga kuća'' i ako nekada budete prolazile kroz Čačak, obavezno svratite... @iskra Ima pivce kako nema ...heh Ovo je prekrasno ETNO .... ali daj urgiraj da tu suvišnu sliku zamjene odgovarajućom:))))))) Ja kakva sam odmah bi rekla gazdi da mi kvari ugođaj... to ne bih bilo pametno....srpski sukobi nikad ne završe dobro:)))))))) jao Nuša koja dobra .....čipka,,,ahhahahaah 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
paška --mislim čipka...?!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
boli me prst od ovolikih citata
moli,ljub
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Кежуалко ја стварно мислела да имаш мали куцов ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Žex je napisao: nuša je napisao: Ovo je prekrasno ETNO .... ali daj urgiraj da tu suvišnu sliku zamjene odgovarajućom:))))))) Ja kakva sam odmah bi rekla gazdi da mi kvari ugođaj... to ne bih bilo pametno....srpski sukobi nikad ne završe dobro:))))))))
Ne znam na koju sliku misliš, a na kraju krajeva ne idem tamo zbog slika, već zbog društva. Misliš li ti da ja vidim te inkriminišuće slike posle tri-četiri velike krigle...  ha ha pogledaj malo....e poslije tih silnih krigla imaš opravdanje da je sam skineš ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: paška --mislim čipka...?! Krajiška ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Cas, pozdravce ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|