Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 13:34

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 13 Jun 2012, 04:29
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

GUZA UZ GUZU: BEZOBRAZNO VRUĆ PLES DVE "SUPARNICE" (VIDEO)

Jedna je plavuša, druga crnka. Obe su dinamične na sceni, ne štede se, igraju provokativno... Iako su konkurencija jedna drugoj, kada su zajedno na sceni zaborave na rivalstvo...

Slika

Milica Pavlović i Nikolina Kovač finalistkinje su takmičenja Zvezde Granda. Obe su privukle veliku pažnju publike i medija. Iako su konkurencija jedna drugoj, takoreći "suparnice", one se ne ponašaju tako, barem kada su na sceni. Dok su izvodile miks pesama kojima su se predstavile publici u disadašnjem takmičenju, one su pokazale i svoj vrući ples. Pogledajte pa procenite, koja bolje meša i kako izgleda kada mešaju u duetu...

S media

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 13 Jun 2012, 04:33
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

DEVOJKA OBRUKALA PEVAČICU U SRED EMISIJE: RUŽNA SI I NEMAŠ SLUHA! (VIDEO)

Kada je dobila priliku da kaže šta misli o popularnoj pevačici, jedna devojka sasula joj je sve bez zadrške!

Slika

U emisiji "Zvezde Granda" do sada se svašta izdešavalo. Svađali su se međusobno Leontina i Keba, javljali su se gledaoci koji su "pelješili" Sašu Popovića, ali letele su i uvrede. U večerašnjoj emisiji, u delu koji je rezervisan za gledaoce, jedna devojka jedva je dočekala svojih pet minuta kako bi prosula bujicu uvreda na račun pevačica Milice Pavlović.

- Jel te gledaju roditelji dok nastupaš? - upitala je izvesna Jovana pevačicu, verovatno aludirajući na njene smele nastupe u kratkim haljinicama, na šta je Milica odgovorila:

- Da, gledaju me i misle ponosni su na mene, rekla je ona uz osmeh.

Kada je gledateljku Saša Popović upitao zašto je rekla tako nešto, ona je to jedva dočekala:

- Mislim da je Milicu Pavlović ružno gledati kao prizor, kao i slušati je, jer nema sluha, niti glasa, ošto je rekla ona.

Saša je pokušao da izvadi celu situaciju rekavši da se na televiziji prikazuju mnogo gore stvari, ali gledateljku to nije zanimalo. Međutim, ukusi su različiti, kao i mišljenja i toga će uvek biti. A kako Milica zvuči pogledajte u videu u kome se nalazi jedan od njenih nastupa.

S media

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 16 Jun 2012, 18:17
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

ŽENA ZA VOLANOM: "ZVEZDA GRANDA" DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU

Mlada „Grandova“ zvezda bila je na motoru, dok je u automobilu, u koji je Kapor udario njenom krivicom - bila žena.

Slika

- Stajao sam iza nje na semaforu i kada se upalilo zeleno svetlo, ona je najpre krenula levo, a onda se predomislila i okrenula pun desni, bez migavca. Tako da sam, pošto sam i planirao da skrenem desno, udario u prednju desnu stranu njenog automobila. Sreća je da nemam nikakav prelom, osim natečene šake i izguljenih nogu, rekao je Saša Kapor.

Mladi pevač je dodao i da nije želeo da zove policiju jer šteta nije bila velika.

S media

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 16 Jun 2012, 18:23
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

ALEKSANDRA RADOVIĆ O BIVŠOJ UČENICI: MILICA JE OSTALA SAMA, JER NE ŽELIM NIŠTA SA "GRANDOM"

Aleksandra Radovć ima glas koji mnogi svrstavaju u "blaga" naše muzičke scene. Ona je svoje znanje želela da prenese i na one koji vide sebe kao njene naslednike, pa je otvorila školu pevanja. Međutim, mnogi njeni učenici odlučili su da mesto potraže pod okriljem "Granda". Primer za to je i aktuelna Milica Pavlović koja je podigla veliku prašinu u takmičenju za "novu zvezdu"...

Slika

- Mladi talenti koji vole narodnu muziku, ali i oni koji je ne vole, idu u "Grand" jer nemaju drugu opciju. Zato se i tamo pojavilo mnogo pop pevača. Nisam se složila sa odlukom mojih đaka da se takmiče u "Zvezdama Granda", jer smatram da im tamo nije mesto. Milica dobro peva, mnogo bolje stranu nego folk muziku, ali ona je odabrala taj put i nisam želela da se mešam. Ali, od tog trenutka je ostala sama, jer ne želim da imam ništa sa tim takmičenjem, rekla je Aleksandra Radović i prokomentarisala takmičenje "Prvi glas Srbije" u kojem je nova članica žirija:

- Smatram da mladi jedino u toj emisiji imaju šansu da pokažu ono što vole da pevaju. Nemam ništa protiv "Zvezda Granda", ali tamo nemaju dovoljno prostora da pevaju pop, rok i stranu muziku. Svesna sam da ne mogu svi da postanu zvezde, ali trudiću se da im pomognem koliko god mogu da budu što bolji pevači. Svi me pitaju hoću li biti stroga. Neću glumiti Babarogu, ali zahtevaću rad i disciplinu.

S media

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 16 Jun 2012, 18:29
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Finalisti Zvezda Granda otkrili šta misle jedni o drugima i ko su im favoriti

Slika

Ova sezona Zvezda Granda definitivno će ostati upamćena kao jedinstvena po tome što je prvi put u finalu više žena nego muškaraca! U svakoj sezoni do sada najbolji odnos za dame bio je 50:50, dok su uglavnom bile u manjini. Sada, za titulu Zvezde Granda boriće se njih čak četiri – Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Nikolina Kovač i Milica Pavlović, a u konkurenciji su i dva pevača – Slobodan Rakić i Darko Martinović.

Iz baraža vratiće se još jedan takmičar, a ko će to biti saznaćemo naredne nedelje. Finalna emisija zakazana je za 23. jun, a tada ćemo definitivno saznati ko je nova Zvezda Granda i hoće li tek po drugi put (prva pobednica bila je Milica Todorović) ovu laskavu titulu osvojiti jedna devojka.

Vanja Mijatović iz Kraljeva najčešće je dobijala najviše bodova od žirija i postala je prepoznatljiva po svom elegantnom stilu i odličnom interpretiranju najzahtevnijih domaćih pop pesama. Milica Pavlović iz Leskovca, koja je privukla najviše pažnje medija i publike, često je bila kritikovana da više pažnje polaže na provokativan nastup, a da joj pevački kvaliteti nisu na najvišem niovu. Oko Pavlovićeve publika je podeljena, jedna strana je obožava i brani, a druga strana ju je čak i vređala i to uživo u nekoliko emisija “Narod pita”.

Bez obzira na sve i Vanja i Milica su prezadoljne svojim dosadašnjim uspehom, mada su saglasne da uvek može biti bolje. Trenutno su pre svega srećne jer su uspele sebi da obezbede siguran opstanak u najvećoj muzičkoj kući u regionu, a pored toga, njih dve kao i ostalih pet finalista će dobiti pesmu. Čim se takmičenje završi svi oni zajedno kreću na prvu radnu turneju sa “Grandom”.

“Ja sam pre svega prezadovoljna što sam ostvarila ovaj uspeh i taj osećaj me i dalje drži. Mada, bez obzira na sve, smatram da sam mogla daleko bolje. Sama sebi sam najveći kritičar. Neke kritike koje mi je žiri udelio tokom takmičenja nisu ništa, koliko sam ja sama sebe kritikovala. Veliki sam perfekcionista, ali ipak, nakon svega, ponosna sam na ono što sam uradila”, rekla je Vanja za Pulsonline.

I Milica, kao i Vanja uživa u velikom uspehu. “Drago mi je što sam uspela da obezbedim budućnost u ‘Grandu’. Nikada nisam bila razočarana sobom jer sam se uvek trudila da dam svoj maksimum. Čak i kada mi je bilo teško ili kada sam bila bolesna, što mi se desilo nekoliko puta za vreme takmičenja. Sada trenutno više analiziram svoje učešće da bih znala kako da se predstavim u finalu, jer želim da se dobrom pesmom i energijom na sceni odužim svima onima koji su bili uz mene u proteklih devet meseci”, rekla je Milica za ovaj portal.

Dok je Vanja Mijatović mogla potpuno zasluženo da uživa u plodovima svoga rada, odnosno izvođenjem pesama na sceni, dotle je njena suparnica u takmičenju Milica Pavlović često nailazila na teške “udarce”. U poslednjoj emisiji “Narod pita” čak ju je jedna gledateljka upitala da li otac gleda kako se ona predstavlja publici i šta misli o tome. Milica je joj je bez problema odgovorila da ona svog oca obožava, kao i on nju i da je ponosan na svoju ćerku.

“‘Ono što te slomi, samo jačim pravi te’, pa je tako i mene ovo takmičenje očvrsnulo. U početku sam sve te uvrede teško primala. I sada mi nije svejedno, ali vremenom jačam i zahvljajući ljudima koji veruju u mene i koji me podržavaju, ja nastavljam ovu borbu i ne želim da posustanem. Ljudi oko mene su me ojačali, naravno mislim na publiku koja me podržava i moju porodicu i prijatelje i hvala svima njima”, rekla je mlada pevačica iz Leskovca.

Što se tiče konkurencije, Vanja smatra da su svi oni jako dobri pevači i sve ih poštuje i smatra da su svi zasluženo došli do finala. Kraljevčanka tvrdi da je imala svog favorita u ovoj sezoni, ali da je on nažalost ispao. “Nažalost, ispao je momak za koga sam ja iz sve snage navijala u ovoj sezoni. Reč je o Milošu Brkiću iz Novog Sada za koga ću sigurno navijati u narednoj sezoni i želim mu svu sreću”, rekla je Vanja.

Sa druge strane, Milica tvrdi da nikog od drugih takmičara nije doživljavala kao konkurenciju ili protivnike. “Svi su izvanredni, svako od nas je zabllistao bar u jednoj emisiji. Svi su divni, lepi, mladi, talentovani i pre svega izvanredni vokali. Jedva čekam turneju sa svima njima. Što se tiče favorita, smatram da svako od njih može da bude pobednik. Svi smo mi različiti i svako peva ono što mu leži, ali ko god bude pobedio, svakako je zasluženo”, tvrdi Leskovčanka.

Ove subote održava se baraž i samo jedna osoba se može vratiti od njih šestoro. Vanja kaže da bi joj bilo jako teško da mora da odlučuje o jednom koji bi trebalo da se vrati i zapeva u poslednjoj emisiji jer je sa svima dobra. “Svi su mi jako dobri i teško mi je nekoga pojedinačno da izdvojim. Poslaću poruke za sve kandidate i za sve ću glasati, prosto ne mogu da izdvojim nekoga”, rekla je Vanja. Sa druge strane, Milica će u baražu ipak za nekog poslati malo više poruka. “U baražu navijam za više njih i očekujem da se neko od tih osoba vrati, ali svakako na prvom mestu bi želela da se vrati moj veliki prijatelj Nikola Bokun.”

Na pitanje šta misle jedna o drugoj dobili smo interesantne komentare. “Milica je jako dobra osoba. To je ono što sam mogla da zaključim za ovaj period koliko se viđamo od početka takmičenja. Sviđa mi se i njen izbor pesama u toku takmičenja, kao i njena pojava na sceni. Meni ne smeta kako ona igra, meni su super njeni načini predstavljanja u takmičenju”, rekla je Vanja.

“O Vanji uvek imam samo reči hvale. Opisala bih je kao vrhunskog pevača, zatim kao jednu elegantnu, a u isto vreme i seksi devojku koja pleni svojom dobrotom, a njen izvanredan vokal samo upotpunjuje priču”, opisala je Milica svoju koleginicu.

Svet+

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 17 Jun 2012, 00:00
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Saša Kapor: Nikolina i ja smo zajedno!

Nova romansa između dve „zvezde Granda” razotkrivena u ponedeljak uveče na beogradskom splavu „River”

Slika

Nova ljubav.
Nikolina Kovač i Saša Kapor su u vezi, otkriva Kurir! Ove dve „zvezde Granda” uživale su u ponedeljak veče u društvu ostalih VIP ličnosti, koje su se u okviru „večeri prijatelja” okupile na splavu „River”. A kada je jedan dečko pokušao da se približi mladoj pevačici, Kapor mu je stavio do znanja da je ona zauzeta.

- Mladić je preko Saše pokušao da stupi u kontakt s Nikolinom! Raspitivao se kod njega za atraktivnu koleginicu insistirajući da ga Kapor spoji s Ninom. Saša nije imao kud, pa mu je tu pred svima priznao: „Ne mogu da povežem tebe, jer sam ja s njom!” To je videlo i čulo još nekoliko ljudi koji su stajali pored njih, a dečko se odmah povukao - otkriva za Kurir izvor, koji je sve vreme stajao u neposrednoj blizini.

Pozvali smo Kapora, koji nije želeo da ponovi sve što je rekao na splavu.- Nismo u vezi. Istina je da se privatno družimo. Nikolina je divna devojka, mogu samo to da kažem. A biće šta bude - rekao je Saša.

Opet Nina i opet Vladina!

Igrom slučaja, Saša Kapor ponovo je našao devojku koja se zove Nina, i opet je to devojka koja je u više navrata u medijima dovođena u vezu s voditeljem Vladom Stanojevićem. Poznato je da je Kaporova sada već bivša devojka Nina Božić pre njega bila upravo s Vladom.

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 17 Jun 2012, 00:26
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Zvezde Granda: Iz baraža direktno u finale plasirao se Aleksa Radenković (Video)

Večeras je u takmičenju za Zvezde Granda održano poslednje baražno veče, a samo jedan od pet izbačenih kadidata plasirao se u direktno finale koje će se sledeće nedelje održati u beogradskoj Areni.

Slika

Najveći broj SMS glasova imao je Aleksa Radenković i na taj se pridružio Adrani Čekić, Milici Pavlović, Darku Martinoviću, Slobodanu Rakiću, Vanji Mijatović i Nikolini Kovač u ravnopravnoj borbi za osvajanje glavne nagrade 23. juna u beogradskoj Areni kada će se održati veliko finale.

Ovogodišnji pobednik Zvezda Granda osvaja stan u Beogradu i CD sa osam pesama, dok će drugoplasirani finalista dobiti skupoceni autormobil

Svet+

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 17 Jun 2012, 18:07
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Mili komponuje za “Zvezde Granda”

Poznati srpski kompozitor Aleksandar Milić Mili uradiće pesme sa kojima će se finalisti "Zvezda Granda" predstaviti na turneji, koja sledi nakon finala

Slika

Ugledni srpski kompozitori, među kojima je i Aleksandar Milić Mili, kako Pulsonline saznaje, bore se da finalisti “Zvezda Granda” zapevaju upravo njihove pesme.

Naime, sedam finalista takmičenja “Zvezde Granda” dobijaju pesmu od “Grand produkcije”, a posle toga sledi turneja, na kojoj će promovisati svoje prvence.

Zbog toga se neki značajni kompozitori, među kojima je Aleksandar Milić Mili, bore da ovi talentovani pevači zapevaju baš njihove pesme.

Zasad su sigurni finalisti Vanja Mijatović, Andreana Cekić, Darko Martinović, Slobodan Rakić, Nikolina Kovač i Milica Pavlović, a sedmi finalista, koji takođe ostaje u “Grandu”, od večeras je Aleksa Radenković. Mladi pevač iz Kosovske Mitrovice tako je obezbedio opstanak u najvećoj muzičkoj kući u regionu, pesmu kao nagradu, i on će zajedno sa ostalih šest finalista krenuti na turneju.

Telegraf

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 17 Jun 2012, 18:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Meni je licno drago da je mali Aleksa prosao jer vec se takmicio prosle godine.
Drago mi je da je u finalu i Darko sa Cetinja.
Sinoc je bilo bas dosta sms poruka oko 500.000 malo li je.

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 19 Jun 2012, 02:39
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

IZBAČEN IZ TAKTA: POPUT OLJE BEĆKOVIĆ I SAŠA POPOVIĆ PREKINUO VEZU SLUŠAOCU!

Emisija "Narod pita" koncipirana je tako da se gledaoci javljaju uživo u program i iznose svoja mišljenja, komentare, pohvale i kritike u vezi sa takmičenjem "Zvezde Granda". Voditi žive emisije nije lako, a Saša Popović uverio se u to nekoliko puta...

Slika

U emisiju se uključio izvesni gospodin Joca. On je u svoje, i ime članova svog benda, pohvalio takmičare, Sašu Popovića i takmičenje. Posle mnogo reči hvale, niko nije sumnjao da će razgovor prerasti u raspravu:

- Gospodine Popoviću, imam jednu kritiku. Ovde se ne zna ko sa koliko glasova prolazi. Neko ima pet glasova i prođe, a neko 50 i ispadne...

- Molim vas, gospodine Joco, kako to mislite?! Pa jedino takmičenje u kojem se govore glasovi jeste "Zvezde Granda"?! Jeste li videli vi da u "Talentu" koji se emituje na RTS-u ili u "Prvom glasu Srbije" govore glasove?!

Onda je Popović objasnio kako su njihovi glasovi regularni i kako nije siguran da razume slušaoca. Međutim, gospodin Joca je bio siguran u svoje reči, i rekao da se sve radi kako "vetar dune" te tako se i ne zna gde se finale takmičenje organizuje:

- Pred svako takmičenje, odrede se tačne propozicije, a vi radite kako vetar dune... nije stigao ni da završi Joca, kada je Sale povisio ton i prilično iznerviran rekao:

- Znate šta, mi bismo ovako mogli do ujutru?! Doviđenja i prijatno! Tačno se zna gde se šta organizuje, prekinuo je vezu, i obradovao takmičare informacijama o finalu.

Rekao je da je finale takmičenja 23. juna ali ne u Areni kao što je to bilo prošle godine. Zbog velikih troškova, odlučili su da se finale održi u Grandovom studiju na Košutnjaku, a učestvovaće čak 10 finalista- troje finalista su se plasirali "naknadno" jer, kako je rekao Popović, "nisu mogli da izigraju veliki broj glasova i glasača koji su podržali omiljene kandidate". U pitanju su: Nadica Ademov, Nikola Nešić i Mirče Radulović.

S media

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu