|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Imena luda nalaze se svuda.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Jao curke niste bas strucnjaci u imenima,,hahahaah,samo recimo Toni,Tonči,Tončo i sl. su kao modernija od imene Ante,Antun,Antonije,... pa da vidim ja staro to ime jer moj pradeda se zvao Ante ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Objekšn!!!!Da se mozda nije zvao Pante,,,hahahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pantelija
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma meni su sva imena lijepa,osim americkih,jer ona nemaju nikakvo korijensko znacenje,,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pantelija Deda spalio Đenku,,,bauhahahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
opaa to nisam znala da nemaju znacenje eve nesto novo i danas naucismo
Meni je lepo Mišel
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Jao curke niste bas strucnjaci u imenima,,hahahaah,samo recimo Toni,Tonči,Tončo i sl. su kao modernija od imene Ante,Antun,Antonije,... pa da vidim ja staro to ime jer moj pradeda se zvao Ante ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Objekšn!!!!Da se mozda nije zvao Pante,,,hahahahah Ovo gore curke je kao cure,da nebi ste mislile da sam napisao ćurke,da se zna,radi zapisnika!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt ti me podsjecas na jednog profesora tako kad odgovaramo i sad kazemo neku rijec (naravno jer nabubamo napamet) koja se retko upotrebljava, on nas odmah pita znacenje rijeci, od koje rijeci potice i obavezno na kraju kaze "Od mene cete nauciti trista cuda" ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pitt ti me podsjecas na jednog profesora tako kad odgovaramo i sad kazemo neku rijec (naravno jer nabubamo napamet) koja se retko upotrebljava, on nas odmah pita znacenje rijeci, od koje rijeci potice i obavezno na kraju kaze "Od mene cete nauciti trista cuda" ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Pa da svaka rijec je nastale od nekog imena ili druge rijeci,tako da su u stvari svjetski jezici povezani,pogotovo po grupama i srodnosti,pa su tako talijanski,spanjplski,portugalski,rumunjski dosta slicni kao i ovi slavenski hrvatski,srpski,slovenski,slovacki,ceski,poljski,ruski,,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 66 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|