Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sumnjam al ajd ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Empedokle
|
|

Pridružio se: 21 Sep 2012, 14:26 Postovi: 61
|
Bradpresto Pitt je napisao: Empedokle je napisao: Pite pozdravljam te iz Konga !
 nemoj da mi diraš Molenu ....jes čula biciklistice---n Zna ona zašto je diram,rekla sam joj da se ne primiče mojoj "kući" i "okućnici" !
|
|
|
|
|
Empedokle
|
|

|
Iskra je napisao: sumnjam al ajd ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ne sumnjaj jadna ne bila,kao da me ne znaš,meni je samo do sprdnje stalo i zezanja pa i na moj račun,vrlo važno. LJUBAV je najbitnija i VOLJETI pa i kada se čačkamo. Ako na to nisi spremna,uzalud si godine potrošila,zar ne !? Ja LJUBAV samo poznajem !
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Ja sam moje godine potrošila na najbolji način rodila sam tri zvezde danice ..šta će mi više
|
|
|
|
|
Empedokle
|
|

|
Iskra je napisao: Ja sam moje godine potrošila na najbolji način rodila sam tri zvezde danice ..šta će mi više Eto vidiš da sam u pravu,svaku nadu si izgubila i sumnja te je pojela,živi se dok živiš a vječnost je neminovna čak je ljepša i od zvijezda Danica i svega što sada okom ili umom vidimo. Nadaj se i ne sumnjaj ,kada u tom filmu uskočiš nema ništa osim gole LJUBAVI !
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Te tri zvezde Danice su jedina bezuslovna ljubav u životu, što svima želim da dožive tu vrstu najgolije ljubavi
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Jel smo mi to zakopali ratne sekire il pokušavaš nečemu da me naučiš..što ja već ne znam
|
|
|
|
|
Empedokle
|
|

|
Iskra je napisao: Te tri zvezde Danice su jedina besuslovna ljubav u životu, što svima želim da dožive tu vrstu najgolije ljubavi Ja sve to znam i poštujem ,to je tvoja percepcija i skidam kapu ali svi imaju razloge svog postojanja,osim ovaploćenja bitna je i LJUBAV tj. Vječnost,koja ostaje zapisana u prostoru ne samo u vremenu ! Jer vrijeme je samo trenutak ! a prostor je vječnost,sjeti se samo velikog praska ! Sve ti ovo zborim jer te VOLIM !
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
d dan