Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Вучица je napisao: Нушо добра ти ноћ ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) pohvaljujem ti avat, lijepe okice ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
ma, lijepe ste sve, i tak drage...di su van dečki;))))))
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
nuša je napisao: Вучица je napisao: Нушо добра ти ноћ ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) pohvaljujem ti avat, lijepe okice ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) и ја твоје далматинско писање, неодустај у истом ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Вучица je napisao: nuša je napisao: Вучица je napisao: Нушо добра ти ноћ ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) pohvaljujem ti avat, lijepe okice ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) и ја твоје далматинско писање, неодустај у истом ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) ajoj, ja i moje pisanje šareno kao i govor...viš, meni se sviđa srpski, osobito Južna Srbija... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) živi govorni humor;)))))
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ajde da se ispozdravljamo ...ne vredi veceras ovde neko mrtvilo laku noc lepe snove svima ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Laku noć Nikita
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Хвала Нушо на комлиментирању , ја пишем тај јужњачки ал ретко ко разуме па сам смањила употребу речи које нису широко познате, мој говорни београдско ачење ето, за ночаске доста од мене одох да сањам шарене снове што и вама свима желим Лаку ноћ
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Хвала Нушо на комлиментирању , ја пишем тај јужњачки ал ретко ко разуме па сам смањила употребу речи које нису широко познате, мој говорни београдско ачење ето, за ночаске доста од мене одох да сањам шарене снове што и вама свима желим Лаку ноћ Primjetila sam, rado čitam tvoje postove čisto radi govora, onda odustanem jer nekako mi neugodno čitat privatan razgovor. Laku noc vučice ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|