Autoru |
Poruka |
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
siN bRutaL je napisao: Najgora je napisao: pridruži se ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ...mhhm..otju..  ... ...šta se ljubiš na javnom mestu..mhljm 
Poslednji put menjao Najgora dana 12 Mar 2013, 23:31, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Julia je napisao: ne okreci se SINE...  ...za tobom bise okrenuo svakako... ...maa ushinuo bi vrat..  ...
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Julia je napisao: i to što kažeš ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
siN bRutaL je napisao: Julia je napisao: ne okreci se SINE...  ...za tobom bise okrenuo svakako... ...maa ushinuo bi vrat..  ... a dobro ti mozes..ti si Zocicin ljubimac 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
'ocemo da se zdravimo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Najgora je napisao: siN bRutaL je napisao: Najgora je napisao: pridruži se ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ...mhhm..otju..  ... ...šta se ljubiš na javnom mestu..mhljm  ...pa de otjes date ljubim..  ...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Julia je napisao: a dobro ti mozes..ti si Zocicin ljubimac  ...pushti ti mog zotjicu..onje moi mili..jub jub..  ...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: 'ocemo da se zdravimo Petlicu pevacu sutra me probudi pre nego sto ptice iz gnezda poskacu pre dece i ljudi vikni glasom jasnim da ponovo ko jutros na poso ne zakasnim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
siN bRutaL je napisao: Julia je napisao: a dobro ti mozes..ti si Zocicin ljubimac  ...pushti ti mog zotjicu..onje moi mili..jub jub..  ... i ja jub jub...zocicu i zocicinu jubav... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|