Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mihajlo kad si upao u vodu, je l ti prosla voda kroz usi i malo u glavu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
krajišnikmihajlo
|
|

Pridružio se: 12 Mar 2013, 21:21 Postovi: 33
|
MeGi je napisao: Mihajlo kad si upao u vodu, je l ti prosla voda kroz usi i malo u glavu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) heheh je je, na jedno uslo na drugo izaslo hehe
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
znaČi mikajlo re razbio ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
krajišnikmihajlo
|
|

Pridružio se: 12 Mar 2013, 21:21 Postovi: 33
|
upade mihajlo, ali mihajlo je vrhunski ronioc
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Pozdrav u kafance ... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) u paketu ...dodjem vam kasnije malo
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
krajišnikmihajlo je napisao: gde ste mi, jutros padoh sa merdevina u jezero, cu da se utopim bre hehe, vadilo me cetiri vatrogasca, pravi srbi, krsni momci, ko da su od stene odvaljeni, eh to su vam meduljudski odnosi hehe steta sto te ne ubi Tuta Bugarin
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
a bazen je l onaj do clanka tu ronis vrhunski? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
sa Megi se ne balavim, Nikita,Iskra ljiZ,ljiZ
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ne moras ja ionako svratila u kavanu zbog Mihajla al idem Put me zove moram poci snijegovi su okopnjeli a pred kucom moje drage procvjetao bagrem bijeli
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
E pa da,zabole tebe za nas, bem ti Mihajla,da znas!
|
|
|
|
|
|