Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Hej stani..ako si tu, moram nesto da te priupitam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ту сам Мо питај
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahh..jbt znala sam da nesto moram i hocu hahaha kakva tuka  Slusaj more ( ovo kad ja kazem znaci da sam ozbiljna hahah..more i bre  )....znaci zahvaljujuci tebi..dobro ne bas u cijelosti ali dijelom i zahvaljuci tebi, casualKo nam je zadao onu pjesmicu na takmicenju. More necu te poznavati ukoliko se ne snimis na bilo koji nacin i ne odradis dio za takmicenje  Ali dobro se zakamufliraj...jer vec svi znamo da imas extra sexy glasic..pa dovedi komsiju ili babu da ti budu prateci vokali...hahaha..smisli nesto, ali NE kao odgovor ili opciju ne uzimam u obzir i razmatranje  ** ..repanje, recitiranje, pjevanje...vlastito aranziranje..ma sta hoces...samo odradi ok? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: caos vam sto su dame same hahaha morale ste barem jednom u zivotu imati takav upad  sedi zemunac na klupi i pored njega prolazi dobra riba sa deckom. on ustane i zvekne decka bezbol palicom i pridje devojci i pita "zasto dama seta sama"...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Кежуалко напокон мушко и то с палицу ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
svratio da popijem nesto snogu
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Мо јесли ли приметила да када нас две желимо да подлимо пар редака у вези са господином који је елегантно с палицу ушето у кафанче он се увек од негде појави м има да вриштим из свег гласааааааааааа ал то чем сутра ако ми клинци донесу микрофон ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vidi ti nje kako promjeni raspolozenje ebalo majku..sto ti jE rec zensko hahahaha haj casual uzimaj u svoje ruke i dovodi u red  hej Vuki..on nas naprosto obozava 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dobro dodat cu da i mi njega obozavamo a jooooooojjjj ovim muskarcima sve moras crtati 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
mora da promeni raspolozenje kad sam useto sa bezbolkom