Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
o maj gad
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
_MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: dobro da nije bilo apiš me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ne ,to ja tebe apim ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) dobar dil pristajem ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: Вучица je napisao: МанијаЧко ел чеш ми сг посветиш пажњу ил да се рвем с жене м ае биркај чик ако смеш ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ću ti posvetim pažLju...,Mada ,ako se rveš sas žene u blato ,onda neću ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) нечем куцкам с теб јбга ти чеш да одеш а ја остајем има да ми џигерицу изеду будем ли с некој мушко куцкала ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: dobro da nije bilo apiš me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ne ,to ja tebe apim ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) dobar dil pristajem ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) zar i ti
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: [ Instikt me nikad ne vara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ostaću nedorečen... Šteta što nikad nećeš saznati ... Neka za tebe to bude misterija ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: Manijalko ostavim te na 10 min.solo i ti šta radiš bre ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ubijam tugu dok ti nisi tu ,najbolje što umem ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) a jel ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Teško je bez tebe... Teškooo... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: LaYa je napisao: dobro da nije bilo apiš me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ne ,to ja tebe apim ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) dobar dil pristajem ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) I nemaš neki izbor ,već sam rešio ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: [ Instikt me nikad ne vara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ostaću nedorečen... Šteta što nikad nećeš saznati ... Neka za tebe to bude misterija ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ma..bolje nek je steta sto necu saznati..nego da saznam pa se razocaram.. Jedno kajanje ne gine ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e aj stvarno narode..POZZZ Maniac..ne zameri na sali
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Вучица je napisao: МанијаЧко ел чеш ми сг посветиш пажњу ил да се рвем с жене м ае биркај чик ако смеш ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ću ti posvetim pažLju...,Mada ,ako se rveš sas žene u blato ,onda neću ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) нечем куцкам с теб јбга ти чеш да одеш а ја остајем има да ми џигерицу изеду будем ли с некој мушко куцкала ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) Ma neće ,dobre su one ... Ovo sam te slikao posle one zadnje borbe ... 
|
|
|
|
|
|