Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: jel vas neko juri kojom brzinom pišete ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Ako mogu da biram ,ja bi` da me ti juriš ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) pa ne postizavam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Onda ću ja tebe ,da bude zanimljivije ... A ti ,kao ,beži ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Ma bez jagode ,samo topli sladoled ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) topli sladoled? ju,pa to mleko  Nazovi to kako `oćeš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Vucice..zahebi malo.. Zeleni ti komsija..pa ono '' komsija srce moje'' sa casualom isto neke neznosti razmenjujes.. i trile je to e sad i Maniac da bude dobar.. Aj se skoncentrisi na jednu..stvar..tj forumasa 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
a jes,i to sto kazes,samo mackaj 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e jet.. KAO msm akcenat na kao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: pa jbt..aj pozuri..i ponesi kisobran .. da ne pokisnemo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja ću biti tvoj i samo tvoj kišobran... A isve ostalo ,što poželiš ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Kol`ko vas ima ,a sve ubave ... Ponekad poželim ,da mogu da se kloniram ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ако не мислиШ да липсавам од љубоморе биЧеш добар ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Dobar ki da se vikam Dobri ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vidje mangupa ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: pa jbt..aj pozuri..i ponesi kisobran .. da ne pokisnemo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja ću biti tvoj i samo tvoj kišobran... A isve ostalo ,što poželiš ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ufffffffffffffffffffff...polako sa zeljama..nemo se posle pokajes..  a jel naglasak na ovome I SAMO TVOJ..ako je..onda ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
LaYa je napisao: a jes,i to sto kazes,samo mackaj  Mac-Mac... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|