Autoru |
Poruka |
Nikita
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 08 Mar 2013, 23:11 |
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Julia
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 10 Mar 2013, 21:25 |
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 10 Mar 2013, 21:27 |
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: Roke ubio Kerol ..majke mi... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Ne zezaj ? Jel ozbiljno Minnie?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 10 Mar 2013, 21:28 |
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: :) Gospodjice sa atributima i dobrim stihom hepy 8.mart De nedaj se izgubiti u real lajfu,no navrni s vremena na vreme P.s.kazu da pocinje farma,suska se ucice Bojanic  Sa zakasnjenjem..Hvala SHE.. PS..necem gledat Farmu..no no nikako
|
|
|
|
|
Julia
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 10 Mar 2013, 21:36 |
|

Kad porastem biću kengur

|
E da..Hvala SVIMA...Zlocko, NIkita, TW...Laki ,SHE..ljubim ja vas..
Evo nesto za vas od mene.....
Kako da ti kazem koliko mi trebas Ne umem..cutim... jer ne postoji rec, osecanja da opise ruku da zameni ni mirom dusu da oplemeni... Trebas mi... Dok sakrivam zelju,orobjlujem strast dok vetar svira neku pesmu setnu a ja opet mislim samo na nas Trebas mi.. da nezno dotaknem usne tvoje i tiho sklopim oci da uhvatim ceznjivi pogled u mraku da osetim te u ovoj noci.. Hladno je...Trebas mi da me ugrejes, uz sebe privijes nezno trebas mi da ujutru zajedno gledamo izlazak sunca i jutro snezno Trebas mi...
|
|
|
|
|
LaYa
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 11 Mar 2013, 00:01 |
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Minnie
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 11 Mar 2013, 00:53 |
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Julia je napisao: Necu se takmicim, al moram da ostavim specijlno za Minnie jednu pesmicu.. Minika, iako ni malo ne lici na original, asocira me na tebe..i od ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) je http://vocaroo.com/i/s0uMVehLWss6..hvala za ovo...srce si..
|
|
|
|
|
Minnie
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 11 Mar 2013, 00:54 |
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Julia je napisao: Minnie je napisao: Roke ubio Kerol ..majke mi... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Ne zezaj ? Jel ozbiljno Minnie? ..jeste bre..al' dok ti dođeš do spomenara stradao i Roke...sinoć nam umrla Else a i Ivan je u kritičnom stanju... p.s. Ameliju je ubio Ugo
|
|
|
|
|
Julia
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 11 Mar 2013, 12:34 |
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: Julia je napisao: Minnie je napisao: Roke ubio Kerol ..majke mi... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Ne zezaj ? Jel ozbiljno Minnie? ..jeste bre..al' dok ti dođeš do spomenara stradao i Roke...sinoć nam umrla Else a i Ivan je u kritičnom stanju... p.s. Ameliju je ubio Ugo jbt..oce li neko ostati ziv? e moram naci na netu da odgledam sve...ovako..pocinje u 1 nocu, jbt svako jutro sam ko zombi zbog serije
|
|
|
|
|
Julia
|
 |
Tema posta: Re: Julia | Poslato: 11 Mar 2013, 12:36 |
|

Kad porastem biću kengur

|
LaYa je napisao: Hvala draga moja Laki
|
|
|
|
|
|