Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: Vuki dušo ,da sam znao, ranije bih doš`o... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) ма нека си ти дошао никад није касно
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Maniac dobro vece
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e što mi pepo sad ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Naravno Vuki darlin`... Bitno je da sam stig`o... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
LaYa je napisao: Nikita je napisao: LaYa je napisao: haaaaaaaaaaaaaaaa,videla sam mesaj,mesaj ma sad su samo ovako polovicni snimci , ali nije lose ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jedino mi zao da sam se zbunila na Bori Bori ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif) niko nije skontao ali ja jesam u tome je problem .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pokusala sam i ja pa nece , ali bice sa YT za koji dan  ima da se slogiraju i sokiraju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) neki video da postavis gde najbolje drmas,msm najbrze i to ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa da me ne mogu ispratiti ? ili da im pozli ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Nikita je napisao: Maniac dobro vece Niki Bejbe ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) ... Marea ...
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|