|
Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: ali uvrijedis!
znaš onu 'nije bitno šta kaže, nego ko kaže' 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Вучица je napisao: и за крај, пошто нећем да те мартрретирљем, имам једно питањце везано за форум....
Зашто си тако ираничан и циничан у својим писанијима по форуму, да ли ти нешто/неко смета па на тај начин изражаваш своје незадовољство или си и ти од онијех које ништа недотачиње (и ако би то могао малко да ми пообјасниш)
толико од мене, фала Бредкасти унапред Zato sto je to moj stil,no rekao bi da sam vise sarkastican i satirican,a ne cinican,cinizam je nesto drugo po mome shvatanju,tako da kroz sarkazam mogu puno toga reci,pokusati biti i duhovit,a da ono ili onoga o komu pisem ne uvrijedim,sto nije nikako moja namjera.Hvala i tebi. ali uvrijedis! Nazalost,istina vrijeđa,ali opominje covjeka da ne pravi ponovno iste greske.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: MeGi je napisao: ali uvrijedis!
znaš onu 'nije bitno šta kaže, nego ko kaže'  Daj mani me tih seoskih poslovica,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Je, je isto kao sto tebe drugi uvrede al ti nikad ne priznas ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Je, je isto kao sto tebe drugi uvrede al ti nikad ne priznas ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Sta ja imam priznati ako me netko uvrijedi,mene moze uvrijedi glupost,to je za mene uvreda a ovo psovanje,blenbetanje,to je uvreda za one koji takve rijeci upucuju,,,,jer,poznato je kad ponestane argumenata slijede psovke i tome slicno,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma nemoj a kad ti ne pises psovke pa uvredis druge e tako isto tebe drugi uvrede kad ne pisu psovke i ne pravi se covjek od celika lisico
aj vozdra bas me nerviras Pitt palis se
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Ma nemoj a kad ti ne pises psovke pa uvredis druge e tako isto tebe drugi uvrede kad ne pisu psovke i ne pravi se covjek od celika lisico
aj vozdra bas me nerviras Pitt palis se Pa to se zovu argumenti,draga moja,pa uvrijedi i ti negog snagom argumenata,a ne bo ti ovo,ti si ovo,ti si ono,,,bezveze,,,,mlako,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bih , Bih , BIIIH Al za to treba imati nesto u glavi jbg nisu svi kao ti talentirani
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bih , Bih , BIIIH Al za to treba imati nesto u glavi jbg nisu svi kao ti talentirani Naravno da nisu,jerbo jedan je Pitt,moram to skromnomreci,bauhahahahahha
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
skromno skromno 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 210 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|