Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Gosti i ne stignu do mojih vrata.Ja iskljucim telefon,zvonce,interfon.Ukoliko se sete da zvone na neciji drugi interfon i udju u zgradu,onda na drugi sprat prospem kiseo kupus.Ukoliko prodju kiseli kupus,i dodju do mojih vrata, pokucaju-Ja onda dodjem do vrata i kazem Nisam tu.
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Lako, i to da vam kucaju na vrata jer trebaju da idu.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , odes u toalet i ne izlazis dok se oni ne sjete da krenu..
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
obučeš se i odeš kod njih u goste....a oni će valjda nošeni inercijom za tobom
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jednom je neko ovde na forumu napisao "aj vi koji daleko stanujete, vreme je da podjete" tako nesto
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Nigde ne idem bez najave niti mi ko dolazi, a za te nezvane goste ili one koji ne znaju da odu 1.Jasno i glasno im reci da nisu dobro doslinajbolje vako a ne da im uvijam ko sarmu. Manjkam sa ljubaznoscu ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Nikako.Sve zavisi od njihove milosti kad odluce da idu.Zabole njih dal sam ja gladan.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
neki drugi način
dobro mi došli i još brže ošli
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
HVala Bogu vec idete ? Ne daj Boze ostanite jos malo 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Само пустити Меду, и распоредити неколико бутних костију по дворишту...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Само пустити Меду, и распоредити неколико бутних костију по дворишту... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|