A vidim ucis,ucis.E,marksizam sinko.Marksizam nije kao ostali predmeti,kao recimo geografija.Moze se ziveti ako ne znas gde je Abu Dabi,Zrenjanin,banja Vrujci,ili iz istorije,kad je Atila Hunski kupio papuce,ali marksizam se jednostavno mora znati.
onome ko ce rayumeti..ne vredi da ostavljam ovde poruku..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
ma kako bi vi ostroumni dosli do izrazaja da nije nas tupavih
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
...uzvratjam poklonjenu mi paznju i iz najiskrenih pobuda zelim diskazem neskrivenu zelju za svakim tvoim slovom koe u meni budi transparentno ocrtavanje moega uzbuDZenja...
...cenim datje ovo biti pocetak jednog divnog..intimnog priateljcva... ...u potpunoi tajnovitosti..prartittju tvoe postove..radovati se svakom damaru u telu pri citanju istih... ...zatvorenih oci mastati o trenu kada tje jedan od njih(post)..opet biti uputjen meni i samo meni... ...a do tad..dok i tebe ne nacinim mojom lejdishkom..zadovoljitju se saznanjem da tamo negde postoish..mozda samo za mene.. ...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 58 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu