Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
casual je napisao: Tu sam Iskra, vuce me kafana  to cenim 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a jel došo DŽEK ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Picard je napisao: Nikita je napisao: ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Sta bilo ? ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: vuja kojic je napisao: nuša je napisao: koje ste vi budale...niš ne kužim:))))))) ma niko nikog ne kuži,svi tripuju  ma ja ne tripujem bre ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sad sam relax ....trebao si me videti oko 15 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) eeeeeeee onda bi reko ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ne bih ništa rekao
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Piki,prodji rumenci da ti reknem nesto Meni ne smeta sto si slinav 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
vuja kojic je napisao: [zenskismeh.gif] eeeeeeee onda bi reko ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ne bih ništa rekao[/quote] mislis ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: a jel došo DŽEK ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ceniš da nam treba piće da se malo opustimo jel :p 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: vuja kojic je napisao: [zenskismeh.gif] eeeeeeee onda bi reko ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ne bih ništa rekao mislis ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) [/quote]znam sebe skoro ko vasu 
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Džek juhuuuu jesi tu ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
pa kak'e su to insinuacije Nikita volim ja vas sve nego ste mi malo u terminu kad sam ja već pojeo svoj Čokolino i uljuljkao se u krevetac 
|
|
|
|
|
|