Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
LaYa je napisao: Nikita bejbe,cu vidim ja vec,tagovace tebe vec neko,hehehehe sigurno sutra najkasnije prekosutra ahahahhaah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
to ti pricam,ja prvI sve vidim, bas mi lose 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Trile je napisao: NikiTiki nista gde se to moze videt', taj ples da vidim i ja kako plesaju Sreco moja jedina najpre bude na FB ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a posto ti neces da se tamo druzis samnom , i nemas pojma sta propustas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Niki,imas mene to ti kao tri Trileta eeee da nisam kao sto jesam ili da jesam kao sto nisam,eeeeee
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
eto, sad moram da idem
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Nikita izbaci sliku zadrzi ga uradi nesto!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
niki koja televizija daje...da popnem antenu na juhor
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Niki,imas mene to ti kao tri Trileta eeee da nisam kao sto jesam ili da jesam kao sto nisam,eeeeee Ma ti si moja Cici micika ...obozavam te bleso , mila , ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ja cu to sa Nikitom vec nasamo nemas ti brige, ..mala
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Dobro jutro ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|