Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
LaYa je napisao: mnogo mi je drago kad vidim ovde na forumu da podrzavaju neciji trud i igranje, sto niko na nikog nije ljubomoran ni zavidan,nego je sve drugarstvo i zezanje
hvala vam sto glasate na avataru da se igrica eto,kakva - takva odrzi i meni.kad ugledas taj tren,javi da uzivam u ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
kad ti to tako dramatično napišeš dodje mi da si lupim dva šamara ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: LaYa je napisao: mnogo mi je drago kad vidim ovde na forumu da podrzavaju neciji trud i igranje, sto niko na nikog nije ljubomoran ni zavidan,nego je sve drugarstvo i zezanje
hvala vam sto glasate na avataru da se igrica eto,kakva - takva odrzi i meni.kad ugledas taj tren,javi da uzivam u ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Nije tocno,ja sam zavidan,ali to ne pokazujem,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
3le evo ti treba dosla,,,hahahahahah
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Najgora je napisao: Molena je napisao: Najgora...itekako ja ne sumnjam u tvoj odabir i tvoje usi msm tvoj sluh  a ni u Triletovog pobjednika da se zna Sve mislim nisam se dovoljno socijalizovala da bih učestvovala Trile je van svake konkurencije nema šta. Nemoj vise tako da mislis dobit ces po guzici LaYa je napisao: mnogo mi je drago kad vidim ovde na forumu da podrzavaju neciji trud i igranje, sto niko na nikog nije ljubomoran ni zavidan,nego je sve drugarstvo i zezanje
hvala vam sto glasate na avataru da se igrica eto,kakva - takva odrzi jebla sebe stokice ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Jes vala, vid LaYave filozofa
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
to sam rekla kad ugleda tren ....da podrzavaju neciji trud i igranje, sto niko na nikog nije ljubomoran ni zavidan,nego je sve drugarstvo i zezanje..da nam skrene paznju da uzivamo u trenu ha
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
ćuti...ne znaš ti muke moje ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Molena malena
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: to sam rekla kad ugleda tren ....da podrzavaju neciji trud i igranje, sto niko na nikog nije ljubomoran ni zavidan,nego je sve drugarstvo i zezanje..da nam skrene paznju da uzivamo u trenu ha Ja bih htio uzivat u više trenova,bauahhahahahah
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
blagodarim svima koji su razumeli moj post ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
Poslednji put menjao LaYa dana 09 Mar 2013, 13:40, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|