Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
NikiRiki, sad predi na pp dosta im je
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: moze mochanje za dzabe danas aj' praznik vam je, pa sta bude a ono drugo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ma eto zasto ja ne smem nista da postavljam ovde ....jos mi fali samo da nekog moram nostai na dusi Iskra hvala Mili Duso vujo to nije roletna nego marama sa dukatima za orijentalni ples ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: jeste, al imaš roletnu na guzi  е Вујкане турај гузу да те ја неби слиЧковала ома ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) gde da je turim,ja je držim uza zid
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Najgora je napisao: ... Џ .... Џ ...nego šta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) паз амо знаем едну иза ћоше тамо ј све бадава и нема ролетне све је на изволте га ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Iskra je napisao: Trile je napisao: moze mochanje za dzabe danas aj' praznik vam je, pa sta bude a ono drugo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) какење неје гарант ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Iskro, moze i ono drugo u klonji da se radi samo pazi da vas ne vide
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: NikiRiki, sad predi na pp dosta im je i ja mislim da je dosta ... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pu pu da ne ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) do Bog ako ako lepo je videti lepe devojke
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: Ma eto zasto ja ne smem nista da postavljam ovde ....jos mi fali samo da nekog moram nostai na dusi Iskra hvala Mili Duso vujo to nije roletna nego marama sa dukatima za orijentalni ples ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma gde ja znam niki,čim je nešto spušteno meni je ili rampa ili roletna
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|