Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
SHE je napisao: rakel gde si ti svih ovih dana? ejbg SHE..ne stizem da forumasim a i (to sam vec pisala pa se ponavljam) kad provedes dnevno po 10h za kompom onda ti se smuci da ti bude mrsko kuci i da ga pogledas a ne da sedes i opet blenes u monitor... Kad vas se zazelim ja svratim.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa kako ti se cinimo posle toliko vremena? 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: pa kako ti se cinimo posle toliko vremena?  cuti SHE..sad sam se iznervirala..sad citam..svi postavljali ovde slike..pa ih posle skinuli...a mene nije bilo a vidim... cula sam da je cak i trile kacio sliku... pih stvarno sam van svih tokova ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ni je nisam nista videla,a verujem da su te skinute laznjaci  ,inace pocele su sve teme da lice na chat,tako da slike verovatno kace na vestima iz sveta:) jel ima neki novi stih?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: ni je nisam nista videla,a verujem da su te skinute laznjaci  ,inace pocele su sve teme da lice na chat,tako da slike verovatno kace na vestima iz sveta:) jel ima neki novi stih? pa ne znam..ima nesto na blogu
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nisam gledala Necu da te pitam nista prosto:) jel ti prija lepo vreme?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: nisam gledala Necu da te pitam nista prosto:) jel ti prija lepo vreme? uhhhhh...kako ne prija..al opet najavljuju kisu ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
rakel kad me vodis na pivo?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
SHE je napisao: rakel kad me vodis na pivo? kad oces..al stvarno
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ocu,kad ti budes htela Aaaaaa nemoj posle da dodjes na forum pa da pricas kako sam lujka i to neuracunjljiva 
|
|
|
|
|
|