Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Picard je napisao: ne trudiš se dovoljno srećice a ja čekam i čekam... tebe ufffffffffffffffffffff sve mi neki leptirici sad
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
dobro, valjda onda imaš neki opravdan razlog noćna smjena u pekari, šta li
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia tamburasi ili muzika na struju? ljubomorna si ili ne? volis muski striptiz i sta mislis o tome?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: Julia tamburasi ili muzika na struju? ljubomorna si ili ne? volis muski striptiz i sta mislis o tome? I jedno i drugo..zavisi od raspolozenja..drustva..kolicine alkohola itd  nisam ljubomorna..smatram to besmislenim..Kad pocnem da sumnjam..znaci da nesto ne stima , a sve sto ne stima treba prekinuti..bolje danas nego sutra.. Inace,misljenja sam da se ljubav ne moze kontrolistati, nametati, ona se ne podrazumeva..ona postoji ili ne postoji..samim tim kontrolisanjem partnera ili scenama necemo ga sprecit da nas prevari, a biti ljubomoran znaci sumnjati u tu ljubav.. (ufff al ga zakomplikovah) Pa nikad nisam bila na muskom striptizu..tako da nemam pojma..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: dobro, valjda onda imaš neki opravdan razlog noćna smjena u pekari, šta li Razlog..i ti da provodis 10h na kompu radeci, smucilo bi ti se da ga pogledas a ne jos i kuci da sedis i kuckas 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: Picard je napisao: dobro, valjda onda imaš neki opravdan razlog noćna smjena u pekari, šta li Razlog..i ti da provodis 10h na kompu radeci, smucilo bi ti se da ga pogledas a ne jos i kuci da sedis i kuckas  ne priznaje se aj dalje ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pogled ili dodir, sta na tebe ostavi jaci utisak? stalozena si ili nemirna? romanticna ili prakticna?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: pogled ili dodir, sta na tebe ostavi jaci utisak? stalozena si ili nemirna? romanticna ili prakticna? E jbg..izvinjavam se sto kasnim  pogled nemirna romanticna
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: Julia je napisao: Picard je napisao: dobro, valjda onda imaš neki opravdan razlog noćna smjena u pekari, šta li Razlog..i ti da provodis 10h na kompu radeci, smucilo bi ti se da ga pogledas a ne jos i kuci da sedis i kuckas  ne priznaje se aj dalje ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) nema dalje... aj pitaj nesto lase
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
rakel gde si ti svih ovih dana?