Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hmmmm ne bih ja rekla ja bih tebe legalizirala...rado 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
možda bi poneki slučajan čovjek i rekao da sam iskusan al' ne, privid je to još učim osnove 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e jbm mu on meni nakon vec..koliko vremena, i dalje isto tvrdi kako dalje nastaviti u istom smo skripcu...neiskusna i ja 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja cu ici ako cemo skupa pa da me drzis za ruku do tamo stid me a mozemo i prije toga pricati o teoretskim stvarima koje smo citali i iz mizernog iskustva koje imamo pa razmjenjivati hahahah snu moj nedosanjani
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
valjda je učiteljica stroga bolje ću naučit' ako me pritegne 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e ja ima iskustva s tim stezanjem i pritezanjem, ako mislis na vezanje ociju, ruku ili sta znam  necemo spamati vise ja bih tebe..kao sto rekoh legalizovala ovaj put
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: e ja ima iskustva s tim stezanjem i pritezanjem, ako mislis na vezanje ociju, ruku ili sta znam  necemo spamati vise ja bih tebe..kao sto rekoh legalizovala ovaj put znao sam da si iskusnjara, namirisao sam to  ja bi' tebe i ilegalno, šta sad  aj, nećemo više kvariti ovu prekokrasnu temu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nista, ali ako bas mora onda prostituciju ili marihuanu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Marihuanu jer ionako je svi koji je koriste kupe i nabave na neki način iako je zabranjena.
|
|
|
|
|
|