Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
"Cudno je kako nam malo treba da budemo srecni a jos cudnije kako nam to malo uvek nedostaje" Da,bas malo..Mozda samo jedan korak nas deli...do sna.. Ali za taj jedan korak potrebna je nekad veca hraborost nego za kilometre i kilometre prethodno predjenih..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Ubedjujem sebe da si samo iluzija stvorena u mojoj glavi.. Smejem se sama sebi u lice zbog svih onih casova sete,iscekivanja i mastanja..Cega?Jer ja i ti, mi smo bili samo imaginarni par ponikao tamo negde izmedju jave sna ,i dok se oci polako sklapaju u mislima se radjaju projekcije nasih zelja pretvarajuci se ,rola po rola, u ceo film.. A sledeceg jutra kada otvorim oci gledajuci premijeru svoje kreacije,na kraju sam se toliko uplela u sopstvenu *mrezu* stvarnosti i iluzija ,pa vise nisam umela postaviti crtu sta je istina a sta ne.. Da...ubedjujem sebe..Svakodnevno..Evo i sada..Svaka napisana rec je jos jedno ubedjivanje sebe same.. Samo za jedno pitanje jos uvek nisam nasla odgovor..Kako iluzije mogu da nedostaju? Ne znam..ali znam da i danas, u juce i svakoga dana, casa i minuta mi mnoog nedostajes..Svakoga dana sve vise..Zar iluzije mogu biti tako jake? Ne znam, a verovatno nikada necu ni znati..necu cak ni saznati da li si moja iluzija ili stvarnost, ali znam..da si ostavio najveci trag na mome srcu.....kao Iluzija ili stvarnost,svejedno...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tvoji stihovi, od FaiRy (ti znas koga ) 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 16 Feb 2013, 23:05, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Tvoji stihovi, od NJE (ti znas koga )  Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Zance...ljubim ja tebe....Punooooooooooooooooo ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Ljubavi daleka moja..... tamo iza sarenih nebeskih svodova moja zeljo ceznjo i nado ti opsesijo mojih snova.... Daleko si ljubavi.. tako daleko al misao tvoja doletela mi je umesto tebe sapuce one reci nezne sto zelim cuti u ovoj paklenoj noci tisine..... A ja ...dodirujem te mislima okrepljujem tisinu notama do sna i privijam se uz toplo srce tvoje koje mi kuca...tu sam ne boj se... Daleko si ljubavi a ja te cekam znas cekam da dodjes mi zurno koracajuci ulicama poznatog grada cekam da zaplesemo onaj valcer nas onako kako smo u snovim plesali nekada... Onda..kad otkrismo one tanane niti koje nas povezuju one spone neraskidive i vecne one znakove nebeske koji nas obavezuju i obecavaju put do ljubavi srecne I zato... cekam te ljubavi... Jos te cekam..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MOJ SI Prezir i ceznja u isto vreme osmeh i suza sto u oku se skriva nada si moja i razocarenje al dok mislim na tebe znam da sam ziva
snove mi rusis a ja te sanjam mrzim te a volim...drugacije ne umem moja si propast i moja nada i odavno vec sebe ne razumem
Moj si zaborav, a mislim na tebe okrecem glavu a pogled me vuce sa tobom polako ja gubim sebe jer moje sutra tvoje je juce
Znam sve to,a opet u sumrak u smiraj dana dok svetlo se pali obecanje sebi u vodu pada i opet za tobom moje srce zali..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Noc... Jos jedna duga sumorna noc prolazi sporo , polako koraca noci su najteze tisina ubija nocu se tuga u srce vraca Noci najvise bole, kidaju dusu i lome, nocu tisina nemo svira a secanja mi ne daju mira Noci..duge puste noci kako je tesko cekati zoru tuzno i bolno u samoci kako je tesko cekati nekog a znas da nikada nece doci Cigareta dogoreva polako izmice polako jos jedan san hej noci sestro pozuri prodji samo da svane novi dan
|
|
|
|
|
|