Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Kod tebe mi se sviđa ,najviše ,ta tvoja neprevaziđena ženstvenost , Vuki dušo... Kobaja šljaka ,ne popušta ,a jajca se drže ... Muški ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) šta da radem kad me dijareja ufatila u prstiČe more kad te iZcepkam ko panta pitu nemo se pitaŠ zaŠtoj na lefo uvce nečuješ pitam se dokleM če šljakenzi ipak si ti matora voajerčina paz da te4 neizda kad se najmanje nadaŠ ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nesam voajerčina ,Vuki,ja sam akter dešavanja ,kad ga ima,naravno ... Pojedeš mi uvo ,baš ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
Poslednji put menjao _MaNiaC_ dana 08 Mar 2013, 13:46, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
hoce li biti neka sindikalna proslava ovde
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: de mi je Dada oskitala jopet sam da srkuČem koFenZi ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) jevo me dadić sredjujem dete za školu obećao joj drug poklon danas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
nema mi Dadice dal da idem il da ostanem ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
casual je napisao: hoce li biti neka sindikalna proslava ovde of kors ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
oooouuuuuu oooooou svit darlin'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
šta sam sve propustila kuj če vrača sad strane ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
taman ktedok da odŠećkam kad ete teb elem nerFirka me ovaj manijaklani manijaČko moram da ga napojim s neko piFce da si malko skrati prstiče ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Iskrice ,hvala što si se vratila ,opet si me usrećila. A sad ,daj pivo ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
_MaNiaC_ je napisao: Nesam voajerčina ,Vuki,ja sam akter dešavanja ,kad ga ima,naravno ... Pojedeš mi uvo ,baš ... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) šo ja da ga izem valjdaK ima koj če dugačko mori tih 245km ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|