Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: vuja kojic je napisao: klagenfurt,beč.minhen  smsove da šaljemo ko besni...ih pa haljinče sa šljokama da kupimo... jašta more i ondak ide scena Ja u štiklice da zakoračim i razbijem se ki zvečka ko Suzana Mančić ako je neko gledao to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ццц јопе ме иЧ нехебавате Брутко кажи Емки да смо к знањето примили и саг че да рипамо ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
tebra daj prevod ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
 evo pića za iskru
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
Poslednji put menjao vuja kojic dana 08 Mar 2013, 00:08, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Kojo iča ja ne vidim tu piše sori za Iskru nema piČa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: evo pića za iskru Sorry, this URL is not supported ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
siN bRutaL je napisao: ...imate pozdrave od eme iz kafane..uz stihove pesme... ...op mala bosonoga kako zivis bez onoga..a posen tog hita..uslediloe uzicko kolo... ...kaze da se povatala u njeg i da se izdjipala..sve u svemu..ja u njoj..prenosim ve pozdrave..  ... a di nam je Ema ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
siN bRutaL je napisao: ...imate pozdrave od eme iz kafane..uz stihove pesme... ...op mala bosonoga kako zivis bez onoga..a posen tog hita..uslediloe uzicko kolo... ...kaze da se povatala u njeg i da se izdjipala..sve u svemu..ja u njoj..prenosim ve pozdrave..  ... čačak...šumadijski rokenrol ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ae mašite emi ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
Poslednji put menjao Najgora dana 08 Mar 2013, 00:10, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|