|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa ne vjerujem ni ja u ljubav al sta je objasni molim te ja ne znam ono kad ti se neko svidja godinama
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
evo ovako... Najskuplji luksuz koji covek sebi moze da dozvoli je,da veruje da sve konce moze da drzi u svojim rukama. Odlucis da ne postoji ljubav,ona duboka i iskrena,samo prolazno zadovoljstvo bez bilo kakvih obaveza. A onda sutradan dok te guraju i gaze neciji papci u prepunom busu ugledas,dva sjajna oka.Oko ko oko,al tebi nekako vuce pogled jace od drugih.I tako gleda oko tebe,gledas ti njega.U tim kratkim treptajima,smisljas hiljadu i jedan nacin da traje duze,da se ne zavrsi na sledecoj stanici.Neko pita koliko je sati,vise ne znas dal je glas tvoj ili njegov,il su tipcice zapevale oko glave.Neki pak odgovara toliko i toliko.Uff,bas mnogo.Da vreme brzo prolazi,zuris na posao.Da jako su strogi,ne tolerisu kasnjenje.Pa zar je tako gadno,gde radis.Tu i tu.Interesantno bas me je majka zaduzila da pogledam cene zenskih grilonki.Imamo,radim do tri.Koja ti velicina treba?Najveca,ona je zena u poznim godinama i ne voli da je nesto steze.malo smeha u isto vreme  Kraj voznje,naravno nostalgicni pogledi  Sutradan dolazi tacno pet minuta pred kraj radnog vremena.Kupuje najveci sajz,zna bacice ih u prvu kantu za smece i reci ce joj pa ce se oboje smejati. Ona umalo nije dobila temperaturni sok,kad ga je videla na vratima.Pozvao je na kafu... Ovako izgleda ljubav na prvi pogled E tako je pocelo,sta im se desavalo dalje zavisi od maste... Molena bi rekla ljubav ne postoji.U ovoj prici bi shvatila da koliko god razmislja i trazi razloge svoje opcinjenosti,odgovor ne nalazi,jer njeno poimanje zadovoljstva ima odredjeni vremenski rok  S druge strane nekom bi pao kamen sa srca.Oberucke bi prigrlio taj osecaj i pustio ga da klija. Eto,objasnjenje 
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mislis da zvuci glupo,neverovatno E paaa!Tako izgleda i ljubav na prvi pogled,al postoji 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
SHE je napisao: evo ovako... Najskuplji luksuz koji covek sebi moze da dozvoli je,da veruje da sve konce moze da drzi u svojim rukama. Odlucis da ne postoji ljubav,ona duboka i iskrena,samo prolazno zadovoljstvo bez bilo kakvih obaveza. A onda sutradan dok te guraju i gaze neciji papci u prepunom busu ugledas,dva sjajna oka.Oko ko oko,al tebi nekako vuce pogled jace od drugih.I tako gleda oko tebe,gledas ti njega.U tim kratkim treptajima,smisljas hiljadu i jedan nacin da traje duze,da se ne zavrsi na sledecoj stanici.Neko pita koliko je sati,vise ne znas dal je glas tvoj ili njegov,il su tipcice zapevale oko glave.Neki pak odgovara toliko i toliko.Uff,bas mnogo.Da vreme brzo prolazi,zuris na posao.Da jako su strogi,ne tolerisu kasnjenje.Pa zar je tako gadno,gde radis.Tu i tu.Interesantno bas me je majka zaduzila da pogledam cene zenskih grilonki.Imamo,radim do tri.Koja ti velicina treba?Najveca,ona je zena u poznim godinama i ne voli da je nesto steze.malo smeha u isto vreme  Kraj voznje,naravno nostalgicni pogledi  Sutradan dolazi tacno pet minuta pred kraj radnog vremena.Kupuje najveci sajz,zna bacice ih u prvu kantu za smece i reci ce joj pa ce se oboje smejati. Ona umalo nije dobila temperaturni sok,kad ga je videla na vratima.Pozvao je na kafu... Ovako izgleda ljubav na prvi pogled E tako je pocelo,sta im se desavalo dalje zavisi od maste... Molena bi rekla ljubav ne postoji.U ovoj prici bi shvatila da koliko god razmislja i trazi razloge svoje opcinjenosti,odgovor ne nalazi,jer njeno poimanje zadovoljstva ima odredjeni vremenski rok  S druge strane nekom bi pao kamen sa srca.Oberucke bi prigrlio taj osecaj i pustio ga da klija. Eto,objasnjenje  Jao She....prekokraSno....romanticno...filmski  I vidi...ja sam se salila za ljubav. Ako prelistas teme o ljubavi vidjet ces da sam ja zaljubljenik u ljubav. Ja vjerujem u ljubav i vjerujem u taj osjecaj....uhhhhhh,nema boljeg osjecaja , nego kad ti ljubav postane zivot. Podjednako te i nervira i lijepo ti...zanimljivo. Ali u ljubav na prvi pogled..stvarno ne vjerujem. Vjerujem u privlacnost, strast, vjerujem da neko moze da te privuce, da ti se svidi kako izgleda, da prepoznas neku tugu ili srecu ili susosjecanje u njegovim ocima...ali ja to ne nazivam ljubavlju. Stvarno ne vjerujem u ljubav an prvi pogled...desilo mi se da me neko privuce odmah na prvu..cim ga ugledam, da mi glavom prolete svakakve misli, ali nikada to nisam povezivala sa ljubavi...Ljubav dolazi naknadno.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
draga Moli! Nisam ni sumnjala da ti nesto sumnjas u ljubav.Samo sam htela da vidim dal mogu da te nateram da napises neku rec,vise!:) Opaaaa provokacija  Znas sta ja mislim Moli?! Da je tebi tamo u toj Africi dosadno pa siciras pojmove na sitne komade!Sve ovo gore je ljubav i sad ga ti seckaj kako oces,mozes ga i jjjj.bati,al jeste ljubav! 
|
|
|
|
|
Tajanstveni
|
|

Pridružio se: 06 Mar 2013, 21:05 Postovi: 111
|
Komsinica je napisao: Pitanje koje se mnogo puta postavilo i koje ce se zauvek postavljati. Uvek isto, sa razlicitim i zanimljivim odgovorima. Sta vi mislite o tome? Da li postoji? Postoji...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...injaooooooooo...sagalomi... ...pesnik je sve reko..svaka muuuuue na mestu..  ...
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Energija na prvi pogled je sigurna Ljubav... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Tajanstveni
|
|

Pridružio se: 06 Mar 2013, 21:05 Postovi: 111
|
Marea je napisao: Energija na prvi pogled je sigurna Ljubav... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Da,ljubav ah ljubav. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|