Autoru |
Poruka |
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Zlobni je napisao: Najgora je napisao: Zlobni što si ti Maskota? pa trazio sam da budem... volim da me ljudi dozivljavaju kao neku dvorsku ludu nego kao nekog normalnog ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) a jbg pa zar to mora da piše?
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Zlobni je napisao: Najgora je napisao: Zlobni što si ti Maskota? pa trazio sam da budem... volim da me ljudi dozivljavaju kao neku dvorsku ludu nego kao nekog normalnog ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Ajmeeeeeee pa sad cu da te razocaram ja sam normalna ali samo u granicama ludila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
pa to i jeste poenta, svako ko skupi preko 5000 postova moze da trazi rang koji ce da mu stoji ispod avatara. Ja sam trazio da budem maskota ali preko veze ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Nikita je napisao: Zlobni je napisao: Najgora je napisao: Zlobni što si ti Maskota? pa trazio sam da budem... volim da me ljudi dozivljavaju kao neku dvorsku ludu nego kao nekog normalnog ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Ajmeeeeeee pa sad cu da te razocaram ja sam normalna ali samo u granicama ludila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja sam lud u granicama normale ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
aha...znači tražio si da budeš...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Najgora je napisao: aha...znači tražio si da budeš... Pa da, u tome i jeste poenta.... stavim najruzniji avatar kome samo menjam odelca, stavim nick Zlobni da svi misle da sam neka budala i stavim rang Maskota da budu ubedjeni da nisam bas sasvim cist i onda gledam ko me kako prihvata na osnovu pisanja a ne na osnovu pseudonima i neke tamo slicice Onda lako mozes da provalis ko je ovde normalan a ko ne ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Sad si me zbunio...sve to ti treba da bi ocenio kako te drugi prihvataju?
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Odo ja dragi moje , ali ko sto Swarci kazi .....vraticu se Lepe snove ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Nikita je napisao: Odo ja dragi moje , ali ko sto Swarci kazi .....vraticu se Lepe snove ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Noćka Nikita ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Najgora je napisao: Sad si me zbunio...sve to ti treba da bi ocenio kako te drugi prihvataju? Ja sam sve to stavio jer mi je sve to prvo palo na pamet i nema nikakve veze sa mnom. Nisam ja neki psihoanaliticar, ali mi je smesno kad vidim kako ljudi reaguju na neke lepe avatare i lepe nikove pa sam namerno hteo da budem drugaciji upravo zato da ti koji sude o ljudima na osnovu nicka i avatara ne komuniciraju sa mnom... Laku noc Nikita ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|