Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Zlobni je napisao: a ne ides, nemoj sad cokoladu ugojices se..... mada kad se setim onih tvojih slika - jedi slobodno ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ma ponekad dozvolim sebi malo da pomahnitam u ruci sa cokoladom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
neka popucaju sarene carapice ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ha ha ha ....pazi kako samo zapamti da su sarene 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ko h nije zapamtio....ja postavio na telefonu.... ljudi laku noć pišemo se....
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: ko h nije zapamtio....ja postavio na telefonu.... ljudi laku noć pišemo se.... Laku noc vujo ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
ta slika se ne zaboravlja tako lako, kao ni ona u farmericama gde si okrenuta ledjima Laku noc vujo ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
auuu odose svi ....jel to znaci da moramo i mi ?
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
vuja kojic je napisao: ko h nije zapamtio....ja postavio na telefonu.... ljudi laku noć pišemo se.... Šta ti to piše ispod slike? Ideš sad kad sam ja došla...eee
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Zlobni što si ti Maskota?
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Najgora je napisao: Zlobni što si ti Maskota? pa trazio sam da budem... volim da me ljudi dozivljavaju kao neku dvorsku ludu nego kao nekog normalnog ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|