Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
siN bRutaL je napisao: Emanuella je napisao: nuša je napisao: da ste zanimljivi al' mi nekako bježi vrijeme, ovim tempom trebat će mi dvije godine da skužim tko je tko.  )))) e moja ti polako skuzit ces ja sam ona koju hebe tastatura i gutam slovo a ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ...gutas ti i vise od slova a..tebi stane cela tastatura u usta..kolka su ti..  ... a tebe sram bilo!!!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
siN bRutaL je napisao: Emanuella je napisao: nuša je napisao: da ste zanimljivi al' mi nekako bježi vrijeme, ovim tempom trebat će mi dvije godine da skužim tko je tko.  )))) e moja ti polako skuzit ces ja sam ona koju hebe tastatura i gutam slovo a ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ...gutas ti i vise od slova a..tebi stane cela tastatura u usta..kolka su ti..  ... tjuti ti....dokolenko Brut je baja s njvecom kitom (kzu)na forumu eto upoznat ces nas ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
SHE je napisao: siN bRutaL je napisao: Emanuella je napisao: ja sam ona koju hebe tastatura i gutam slovo a ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ...gutas ti i vise od slova a..tebi stane cela tastatura u usta..kolka su ti..  ... a tebe sram bilo!!! ...bilo me..kako me nie..a onda sam dosho na forum..  ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Nije covjek kriv sto imam velika usta jbg
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Emanuella je napisao: siN bRutaL je napisao: ...gutas ti i vise od slova a..tebi stane cela tastatura u usta..kolka su ti..  ... tjuti ti....dokolenko Brut je baja s njvecom kitom (kzu)na forumu eto upoznat ces nas ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) ...uu poljubis me u koleno..  ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
siN bRutaL je napisao: Emanuella je napisao: siN bRutaL je napisao: ...gutas ti i vise od slova a..tebi stane cela tastatura u usta..kolka su ti..  ... tjuti ti....dokolenko Brut je baja s njvecom kitom (kzu)na forumu eto upoznat ces nas ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) ...uu poljubis me u koleno..  ... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
dodjes mi 100e za reklamu
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...aha..a tose tako zove..aj tjuti dam..  ...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
mhm:P
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...svakog dana emanuella sve vishe lici na mene..  ... 
|
|
|
|
|
|