|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
objasnjavala kolegi kako u Europi nemaju sve kuce bazen i nemaju svi bijelci kucne pomocnice, vozace i ne zive svi ko bubreg u loju...i da kamate na kredite nisu male, da su cijene takve i takve, da crnci imaju ista prava kao i bijelci...a on meni na sve to kaze...'da nemate kucne pomocnice koje vam peglaju i sve to ostalo..nema sanse, ne vjerujem' E sinko da znas..k'o sto ne znas.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Radisav_Oluja je napisao: o Boze.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: objasnjavala kolegi kako u Europi nemaju sve kuce bazen i nemaju svi bijelci kucne pomocnice, vozace i ne zive svi ko bubreg u loju...i da kamate na kredite nisu male, da su cijene takve i takve, da crnci imaju ista prava kao i bijelci...a on meni na sve to kaze...'da nemate kucne pomocnice koje vam peglaju i sve to ostalo..nema sanse, ne vjerujem' E sinko da znas..k'o sto ne znas. Hah, taj kolega ograničen k'o terasa... Pobogu Molena, ima li on makar internet da barem nauči, ako već nije u mogućnosti da poseti Evropu. Ni ja nikada nisam video Afriku, ali znam puno, puno
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Molena je napisao: objasnjavala kolegi kako u Europi nemaju sve kuce bazen i nemaju svi bijelci kucne pomocnice, vozace i ne zive svi ko bubreg u loju...i da kamate na kredite nisu male, da su cijene takve i takve, da crnci imaju ista prava kao i bijelci...a on meni na sve to kaze...'da nemate kucne pomocnice koje vam peglaju i sve to ostalo..nema sanse, ne vjerujem' E sinko da znas..k'o sto ne znas. Hah, taj kolega ograničen k'o terasa... Pobogu Molena, ima li on makar internet da barem nauči, ako već nije u mogućnosti da poseti Evropu. Ni ja nikada nisam video Afriku, ali znam puno, puno Zex..tesko ej to objasnjivo. Ima pristup svemu...ali se njemu serviraju drugacije informacije. To sam i ja njemu rekla..pa pogledaj malo na netu. Kaze ne vjerujem svemu sto tamo procitam..to su za njih kontinenti (Europa i Amerika) prosperiteta.Kraj. On misli da je najgore doci do Europe ( jer je karta skupa)..kad tamo dodjes dalje je sve lako ha ha ha
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hah, neka ga nek' sanja. Šta će. Nije mu lako. Vekovima su evropljani kolonizovali Afriku, tako da im je u genima da misle da je Evropa puna bogatstva i prosperiteta. U stvari u neku ruku i jeste. Kada uporedimo većinu afričkih zemalja i Evropu istina je da su razlike ogromne. On zamišlja tako... I ja zamišljam da je Holivud pun vrhunskih riba, a istina je da je svaka druga kao bure od 200kg. (Lično mi pričao lik koji je tamo živeo godinama)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Hah, neka ga nek' sanja. Šta će. Nije mu lako. Vekovima su evropljani kolonizovali Afriku, tako da im je u genima da misle da je Evropa puna bogatstva i prosperiteta. U stvari u neku ruku i jeste. Kada uporedimo većinu afričkih zemalja i Evropu istina je da su razlike ogromne. On zamišlja tako... I ja zamišljam da je Holivud pun vrhunskih riba, a istina je da je svaka druga kao bure od 200kg. (Lično mi pričao lik koji je tamo živeo godinama) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Jeo bunike,i pricao sam sa sobom.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pravila torte
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 88 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|