|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Naravno forum je forum zabava i nista drugo ne smije biti... al skrene se sa puta kao u reali al sva sreca brzo se vraca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja mislim ipak da se Forum prelijeva i u realu,zna to i Emma,samo oponira,,,,suncelijojnjenozarko,,,,
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
pa msm neko ti mora biti simpatija forumska ne može brez toga, ma jok 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Meni se nikada nece preliti. Niti me ikada vise zaluditi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Meni se nikada nece preliti. Niti me ikada vise zaluditi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha,tako si prije pricala,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Meni se nikada nece preliti. Niti me ikada vise zaluditi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha,tako si prije pricala,,,, jednom se opeces a sledeci put naucis da gasis ringlu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ijaooo, ja bi se stalno volio tako peći  daj da ruke zgrijem
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Meni se nikada nece preliti. Niti me ikada vise zaluditi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha,tako si prije pricala,,,, jednom se opeces a sledeci put naucis da gasis ringlu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Znači još gori,,,a tako,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard grij ih sam nalozi smederevac Pitt jok mori nista vise ne gori al zna Picard kako je gorelo Sad odoh, aj vozdra
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Picard grij ih sam nalozi smederevac Pitt jok mori nista vise ne gori al zna Picard kako je gorelo Sad odoh, aj vozdra Ajde ajde nesto jedi,,,,
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
evo Pitt otjerao si mi megaČ
okrutniče
megili, laku noć, lijepo snivaj
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 48 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|