|
Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
mhm ili da
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: mhm ili da To je po čačanski da jel?
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
hahahhah ne pricam cacanski hebo te cacak valjda si skuzio do sad al zato pol cacka prica hrvatski ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: hahahhah ne pricam cacanski hebo te cacak valjda si skuzio do sad al zato pol cacka prica hrvatski ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Znas sta mi nije jasno,da ti iz Zagreba zavrsis u Cacaku,nema mi logke,to mi zvuci nevjerojatno,mora da je razlog ono hebeno dobar,,,,mislim nemam nist protiv Cacka,,,ali ipak,,,,
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
rekoh ti da sam komplicirana nisam lagala uvjek radim stvari koje pametnom ne bi pale na pamet
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Bradpresto Pitt je napisao: Emanuella je napisao: hahahhah ne pricam cacanski hebo te cacak valjda si skuzio do sad al zato pol cacka prica hrvatski ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Znas sta mi nije jasno,da ti iz Zagreba zavrsis u Cacaku,nema mi logke,to mi zvuci nevjerojatno,mora da je razlog ono hebeno dobar,,,,mislim nemam nist protiv Cacka,,,ali ipak,,,, ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: rekoh ti da sam komplicirana nisam lagala uvjek radim stvari koje pametnom ne bi pale na pamet Pa ja,a tko celi ga znati cudni su putovi Gospodnji,steta da si u Zagrebu,sad bi setali po gradui to,,hahahahah
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
na daljnja pitanja ne odgovaram hvala na paznji ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: na daljnja pitanja ne odgovaram hvala na paznji ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) E jesi zatvorena ko Sjeverna Koreja,,bauhahahahahah
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
hahahha a u zg sam svako malo pa se vidimo ne vidimproblem
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 141 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|