Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Pa ja ne psujem,ono ebi ga,ja to ne racunam u psovku,ostalo jok,nego... Ti ces meni opet uvaliti stare fotke,zato ja necu
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ma d ja ko velim sad će keca iz rukava kad ono cvrc milojko
e muko... di se dela mašta nanče joj poljubm
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Brate Pite, odradi par serija sklekova i zgibova pre slikanja pa onda skljocaj da se vidi definicija  I stavi tamo na muske atribute. od kad je tema otvorena ja treniram.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Pa ja ne psujem,ono ebi ga,ja to ne racunam u psovku,ostalo jok,nego... Ti ces meni opet uvaliti stare fotke,zato ja necu Ma kakve stare,nema govora,ali ti si meni nekako eroticna ono skroz,pa sam se eto usudio upitati,pa i po cijenu "ribanja",,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
prisutna opet šta sam propustila ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
casual je napisao: Brate Pite, odradi par serija sklekova i zgibova pre slikanja pa onda skljocaj da se vidi definicija  I stavi tamo na muske atribute. od kad je tema otvorena ja treniram. Hahhaah,ma kakvi to,samo jedan na jedan moj Kesko
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
I ja treniram,okacicu sliku kao ovi muski za 3 godine ako ovako nastavim  Pitt,pa kako ne,al sacekaj da provarim hranu,sve mi se stomak naduvao pa ne bih bas takve slike,razumes,,,,cek pola sata
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
niŠtoj Dadenzi bitno BreDkasti i neje neŠto maštovit jedino navijam da Kežualko ostane dosledan i da neda ni čarapke mada bi mogo trepke jal okce ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
E to sa čarapkama,sta fali nek uslika i prljave,nama su dobre
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
znaČi .. mogu jopet da se izgubim u nekom poslu jel... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|