|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
aaa pa lepo.. al moze i bez tog lepoto reko ja davno nit mirnog deteta nit lepe bake ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Kako koju temu otvorim iskoči Triletovog komšije gola slika Ljudi imajte razumevanja, prekinite sa tim citiranjem, na poslu sam ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: aaa pa lepo.. al moze i bez tog lepoto reko ja davno nit mirnog deteta nit lepe bake ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahaahha,neka neka ljepote nije na odmet,,,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
mladi su lepi , to jest sama mladost je lepa a mi matorci ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) penzosi .. Nego.. kako si ti, šta ima..i tako to ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: mladi su lepi , to jest sama mladost je lepa a mi matorci ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) penzosi .. Nego.. kako si ti, šta ima..i tako to ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Pa lijepo je vrijeme,od jutros sam radio,uglavnom dobro je,evo proljeca,ma kakvi penzosi,,,nema govora,,,,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
eve me al samo malkote skuvah kofi pa da srkuČem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Najka Bredko ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Ćao Vuki ja nemam kafu, samo se foliram nema ko da mi skuva 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vucce,pozdrav ,,,,si dobro,,,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
BreDko nikad bolje.. a štoooo el se vidi po men m Najkić eve izistinski srčem da su svi pobegli iz kancelariju napokon sama ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: mladi su lepi , to jest sama mladost je lepa a mi matorci ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) penzosi .. Nego.. kako si ti, šta ima..i tako to ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Pa lijepo je vrijeme,od jutros sam radio,uglavnom dobro je,evo proljeca,ma kakvi penzosi,,,nema govora,,,, kod nas cija cunce al zimoća bre.. zimoća taman posla di penzosi imam sitnu dečicu.. ono 26 i 25 godinica najmladja vadi prosek ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 134 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|