Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Praviš li razliku između ironije i sarkazma ili ti je to isto?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i ti imas lijep glas Da mozes biti zivotinja koja bi bila? Jel ti tesko priznati ako se zeznes u procjeni nekoga? Da li u ptvojoj garderobi vise prevladavaju tamne ili svijetle boje? Sminkas li se? Sta te prvo odbije na osobi?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
vuja kojic je napisao: Praviš li razliku između ironije i sarkazma ili ti je to isto? ironija i sarkazam,jedno te isto sranje trudim se da ne obracam paznju na takve tonove naravno,ne uspeva mi a ponekad bih nekog zadavila jbga nismo svi isti pitanje ti je bzv
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: jel živiš na NBGD-u? ne
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kad si se zadnji put rasula na cesti ko riza?  Penjes li se liftom ili pjeske? Mislis li da je dobro davati max u svakoj vrsti odnosa? Koliko si upoznata sa stanjem u svijetu..pratis li vijesti? Citas li novine kad sjedis na wc solji?  i preskocila si moja pitanja
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: i ti imas lijep glas Da mozes biti zivotinja koja bi bila? Jel ti tesko priznati ako se zeznes u procjeni nekoga? Da li u ptvojoj garderobi vise prevladavaju tamne ili svijetle boje? Sminkas li se? Sta te prvo odbije na osobi? verovatno neka divlja macka,mozda leopard ili tigar,ko bi ga znao mozda puma tesko?ma jok,zasto bi mi bilo tesko.ali vidi za mene su svi dobri dok se ne pokaze suprotno u mojoj garderobi je kao u kavezu sa papagajima.sva sam se pomesala u boje retko se sminkam,svrbi me koza nastup
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: Kad si se zadnji put rasula na cesti ko riza?  Penjes li se liftom ili pjeske? Mislis li da je dobro davati max u svakoj vrsti odnosa? Koliko si upoznata sa stanjem u svijetu..pratis li vijesti? Citas li novine kad sjedis na wc solji?  i preskocila si moja pitanja pre jedno mesec dana,hahaha a znam ko ti je rekao vise volim peske,ranije sam imala taj strah od liftova,al sad mi se cini da cu brze peske pa ne bas,pratim neke vesti iz nekog dela sveta koji mene zanima ne,ne razumem ljude koji sednu i provedu sat vremena kenjajuci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
SHE je napisao: Molena je napisao: Kad si se zadnji put rasula na cesti ko riza?  Penjes li se liftom ili pjeske? Mislis li da je dobro davati max u svakoj vrsti odnosa? Koliko si upoznata sa stanjem u svijetu..pratis li vijesti? Citas li novine kad sjedis na wc solji?  i preskocila si moja pitanja pre jedno mesec dana,hahaha a znam ko ti je rekao vise volim peske,ranije sam imala taj strah od liftova,al sad mi se cini da cu brze peske mislim da uvek treba davati maximum pa ne bas,pratim neke vesti iz nekog dela sveta koji mene zanima ne,ne razumem ljude koji sednu i provedu sat vremena kenjajuci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|