Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
_MaNiaC_ je napisao: Dobar dan želim ... Vučice,darlin` ,da nijesam nešto propustija ,slučajto ? Kude su tej noge ? LaYice ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) a ti kao nemaŠ pojam kudej su ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) eve i kod men aj pali ti znaŠ i atribute ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
_MaNiaC_ je napisao: Dobar dan želim ... Vučice,darlin` ,da nijesam nešto propustija ,slučajto ? Kude su tej noge ? LaYice ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) Pa cao seceru E i ovo vam je macan,ja vidO
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Trile je napisao: mislis na onu zelenu sliku tamo gde ti kosa opala
a tooo, ok onda na to ne moram da odgovaram, ta slika govori sama za sebe vidiš da znaš a ja recimo tebe ne vidjeh
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Mojne je napisao: ahoj letim sa foruma na forum ima puno grešnika valja ih izvesti na pravi put Mojne to tebra ,molim te... Izvodi ti grešnike na pravi put ,a grešnice prepusti meni ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
Poslednji put menjao _MaNiaC_ dana 03 Mar 2013, 13:05, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Pik da znaeš baš se pitam što se krije ko da ćemo ga ureknuti jbote
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Picard je napisao: hahaha Vuki ma Dalmoši su zajebani, uh  Pitanje za Dalmoša:-Dal'moš'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Picard je napisao: hahaha Vuki ma Dalmoši su zajebani, uh  Pitanje za Dalmoša:-Dal'moš' jok ti moš narafski da može izvini BreDkasti al vučeš me za prstiće ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Вучица je napisao: Pik da znaeš baš se pitam što se krije ko da ćemo ga ureknuti jbote misli da nije dovoljno zgodan, šta li kao da mi njega volimo zbog vanjske ljepote glupost 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
de se bre krijem nego vidis sta je jedna moja ruka napravila ovde, razdor zamisli tek ostalo ako budete izazivali, ne gine vam chuna, imam vec sve spremno
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Dobar dan želim ... Vučice,darlin` ,da nijesam nešto propustija ,slučajto ? Kude su tej noge ? LaYice ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif) a ti kao nemaŠ pojam kudej su ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) eve i kod men aj pali ti znaŠ i atribute ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne pričaj tu ,pomisliće ljudi stvarno. Noge kriješ kao zmija noge ... Daj ovamo tej noge ,sas ćarapice,ili bez ,ne pra`im pitanje ... LaYice HanijBanij , komplimenti od ja ... ![[ass kiss.gif] [ass kiss.gif]](./images/smilies/ass kiss.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|