| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: ja cu bubreg d okacim posto li mu je sad cjena ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Okaci bubreg u loju,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Senka je napisao: Trile je napisao: Senka je napisao: Trileeeee...oma sam te prepoznala.... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) i bas si morala ovako javno.. Po Layi...vid ga... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a sta mogu kad je stidan a steta da propustite lepotu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
vidjeli smo Pica
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Vuko, zasto si sa mnom na vi udebljacu se ja za tebe, nije problem
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: ovo se ne računa Pic je brate mili stavio sliku sa glavom ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) podržavam (iako nisam videla) ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) pa mislim ovo moze da bude bilo ko jel tako tako je i basta ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Bradpresto Pitt je napisao: Emanuella je napisao: ja cu bubreg d okacim posto li mu je sad cjena ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Okaci bubreg u loju,,,,, ne gajim loj
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Bradpresto Pitt je napisao: I nisam ja tu da budem lijep,nego pametan,,,bauhahaha, ma pitt ,taki mi treba jedan za album
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma dobro Vucce nisi kukavica,to je stav tvoj s mailom i ok,,, Немој се љуткаш ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Hahaha,zasto bih se ljutio,nemoj ti,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Iskra je napisao: ovo se ne računa Pic je brate mili stavio sliku sa glavom ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ma gde ta glava nemoj me sad,, &^%$#@
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: ovo se ne računa Pic je brate mili stavio sliku sa glavom ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) podržavam (iako nisam videla) ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ovakvu nije stavio sa glavom
|
|
|
|
|
|
|
|