|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
најомиљеније је црно винце али су ми синоЧке увалели 3 чашке белог Винарија Живановић - Бермет ал оној сладачко а приде им је то било малко па су ми сипнули неки коњак који се греје ко да се ја у тој разумеме мсм коњаци ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) а тој неам појам како викају непијем иначе алкохол по неки пут винце или мождак изузетак онај пелинковац, ненапијам се по угоститељским објектима па има и доста...ал у последње време идемо у Табор музика на жичке неје на струјку иначе најомиљеније ми је да по дану седнем у Требјеку и клопкам цезар ко фол једино мош ме сретнеш код ортака у пицеријку Симпатико иначе праве пицу на право фурунче с дрва а четфртковДаном сам там обафезно ел се свири гитарка на струју за моју душицу етеј све ти рекнух ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Picard odgovaraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamisli da u restoranu cujes razgovor neke dvi forumasice pricaju o forumu je l bi im prisao i sta bi rekao? Je l te nekad muvao muskarac, kakos i reagovao? auuuh, ja zaboravio na pitanja izvini na ovom ipak pregolemom propustu  sigurno bi' prišao, al' prvo bi' malo prisluškivao ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Poznata licnost koju bi iz topa startovao je........? Sa koja 2 forumasa bi otisao na ljetovanje a sa kojim na zimovanje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) startovao??? ako to znači upucavao/bario Anu Ivanović recimo, da me nauči igrati tenisa... ne'am pojma, ne razmišljam o tome forumaša... za ljeto, za zimu--- auuuh, kakva su to pitanja ne znam, mozak mi stao Juliu i Bossa na ljetne, Sheki i Mojneta na zimske praznike ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: jedes u ovo dobaaaaaaaa majkooo milllaaa Postyavicu pitanja i idem ne odgovoris li gotov si ne postojis vise na ovomf orumu -Zove te djevojka da idete na veceru, isto vece zovu te drugari da idete u striptiz klub, gdje bi ti otisao? djevojka-U cemu najvise volis vidjeti svoju djevojku? (odgovor golu, se ne racuna) u štiklama-Hoces li ikada popuniti "Ne ljuti se covjece" i staviti po 1 forumasa? sve je moguće-Koliko posto si andjeo a koliko djavo? 70/30 -Koji prekrsaj najcesce pravis u voznji? brzo vozim, 20-30 iznad ograničenja obavezno, i znam da to ne valja, al' džaba  - Branis li svojoj djevojci da se oblaci provokativno? sa mnom sigurno ne izlazi van obučena kurvinjski, treba imati mjeru u svemu... a i takve preslobodne i raskalašene me baš i ne zanimaju na duge staze - Djevojka ti kaze "Slikam se za playboy" tvoja reakcija je.......? hhahaha, no way jose- Je l bi se ti slikao za "Playgirl" da, sigurno... to mi najveća do sad neostvarena želja... hau jes nou-Depiliras li noge, a ljubavni tepih? ne depiliram noge, ni ljubavni tepih- Jesi li ikada platio za sex? ne, odgovorio sam već na slično pitanje-Gledas li filmice? slabo-
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Picard je l si nekad prevario djevojku? bilo pitanje ranije- Priznas li kad prevaris ili krijes? odgovor potraži u prethodnom - Tvoj najveci porok je....? internet vjerojatno, al' jbg- Koristis li pp, vise salju tebi ili ti drugima? da, koristim... meni- Nosis li vunenke-vunene carape? ne, hahaha... jbg, slabo baba šalje- Selo ili grad, gdje bolje? selo, bez premišljanja- Pamtis li prvi poljubac? da, bila je to jedna slatka Marija, 6. razred msm
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] eeee zivoteeee lutalicoooo i tebe svako trosi dALJE PiTANJA BRZO P AMORAM ICI CEKA ME DRUGARICA - Picard jesili uvjek tako ozbiljan? uvijek, osim kad nisam- Pustas li nekad kosu,ili ti uvjek kratka? 3 mm, održavana i njegovana 3-vremenskim Taftom- Imas li vise ostvarenih ili neostvarenih zelja? neostvarenih, visoko pucam, jbg - Je l ti Pitt dobar komsija? ko je Pitt???  - Volis li vise plavuse ili crnke? brinete
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Picard je napisao: MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] eeee zivoteeee lutalicoooo i tebe svako trosi dALJE PiTANJA BRZO P AMORAM ICI CEKA ME DRUGARICA - Picard jesili uvjek tako ozbiljan? uvijek, osim kad nisam- Pustas li nekad kosu,ili ti uvjek kratka? 3 mm, održavana i njegovana 3-vremenskim Taftom- Imas li vise ostvarenih ili neostvarenih zelja? neostvarenih, visoko pucam, jbg - Je l ti Pitt dobar komsija? ko je Pitt???  - Volis li vise plavuse ili crnke? brinete .....al kd sam ja u pitanju pravi presedan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Picard
|
|

P

|
naravno, baby 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard hvala na odgovorima 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pucaj Pitt
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 112 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|