|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: ugradjivanje moci,eeee ne budi ljubomorna ko onaj Pitt sad nocima nece moci spavat jer to o nema
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
SHE je napisao: ugradjivanje moci,eeee jesi vidjela hahahahah kakva opicenka hahaha MeGi je napisao: Da li je poznat kao solo gitarista? ne
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Megi,ako oces nesto nauciti,neka ti postavlja pitanja onaj koji zna,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
aj malo na engleskom da ti postavljam da li je slikar ovo ono, ili kako god.... Can your character draw?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Megi,ako oces nesto nauciti,neka ti postavlja pitanja onaj koji zna,,,, Naucila sam da pogodim sta ko zamisli, to je glavni cilj bio ne budi bosanac zivota ti a i vjezbam engleski ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ona ti se upucava na taj nacin,a ti naivna ko ona sobarica njemacka ili spanjolska,sad neznam,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ona ti se upucava na taj nacin,a ti naivna ko ona sobarica njemacka ili spanjolska,sad neznam,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ona ti se upucava na taj nacin,a ti naivna ko ona sobarica njemacka ili spanjolska,sad neznam,,, znam procitala me i zna da sam naklonjena ka istom polu ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jbt kad bi barem nekad pratio Megi nastavi da TI POSTAVLJAS PITANJA  MeGi je napisao: aj malo na engleskom da ti postavljam da li je slikar ovo ono, ili kako god.... Can your character draw? hahahahahhahha NE
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Gorštak i 93 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|